Menneet kurssit

Tältä sivulta löydät tietoa sanataidekursseista, joilla olen toiminut ohjaajana. Olen kiinnostunut ohjaamaan samantyylisiä kokonaisuuksia myös jatkossa, joten laita rohkeasti viestiä, mikäli toivoisit vastaavaa verkkokurssia oman alueesi opistoon tms. 

anna[piste]kaija[at]outlook[piste]fi
 

Spekulatiivisia kirjoitusharjoituksia verkossa / Omnia, Espoon työväenopisto

Kurssilla tehdään kirjoitusharjoituksia, jotka vievät todellisuuden tuolle puolen.
Kiinnostavatko kummat maailmat? Kaipaatko ideoita kirjoittamiseen? Tule tekemään ohjattuja kirjoitusharjoituksia, jotka vievät sinut todellisuuden tuolle puolen. Kurssilla keskitymme ensisijaisesti kirjoittamiseen, mutta jaamme myös pikaisia ajatuksia tehtävistä.
 
 

Rakennetta romantiikkaan  / Wellamo-opisto


Kurssilla tutustutaan romanttiseen kirjoittamiseen rakennekaavan ja henkilöhahmojen kautta sekä suunnitellaan oma romanttinen novelli/romaani. Jos sinulla on jo työn alla oleva romanttinen teksti, voit hyödyntää harjoitukset sen kehittämiseen.


Kurkistus fantasian kirjoittamiseen  / Wellamo-opisto

 

Tule kokeilemaan fantasian kirjoittamista kirjoitusharjoitusten avulla. Testaamme erilaisia keinoja tuoda fantasiaelementtejä mukaan realistiseen kirjoittamiseen ja tutustumme fantasiamaailman luomiseen. Kurssi sopii erityisesti fantasiakirjoittamisen aloittelijoille.

 

Kurkistus fantasiaan / Wellamo-opisto

Ma 16.1.2023 - 13.2.2023, klo 17:30-20:00, joka toinen viikko

Tule kokeilemaan fantasian kirjoittamista kirjoitusharjoitusten avulla. Kurssilla opit keinoja tuoda fantasiaelementtejä mukaan realistiseen kirjoittamiseen sekä tutustut fantasiamaailman luomiseen ja fantasian henkilöhahmoihin. Kurssi sopii erityisesti fantasiakirjoittamisen aloittelijoille mutta myös kokeneemmat ovat tervetulleita. 
 
Ilmoittautuminen 10.8. alkaen
 

Fantasian jatko / Wellamo-opisto


Ovatko fantasian perusteet jo tuttuja? Tule sukeltamaan syvemmälle aiheeseen! Tällä kurssilla opit luomaan fantasiatarinallesi rakenteen, luomaan jännitteitä juoneen ja leikittelemään näkökulmilla. Kurssilla on mahdollista työstää keskeneräistä tarinaa eteenpäin tai suunnitella kokonaan uutta.Kurssilla kokoonnutaan Pedanetiin ja käytetään myös
 
 

Ovi fantasian maailmaan / Omnia, Espoon työväenopisto


Kiinnostaako fantasian kirjoittaminen? Kurssilla pääset sukeltamaan fantasian perusteisiin. Tutkimme fantasiamaailman luomista, fantasiaa osana realismia, henkilöhahmoja ja tekstin outouttamista. Kurssi sopii fantasiasta kiinnostuneille aloittelijoille, mutta kokeneemmatkin ovat tervetulleita.
 

 

Sensuellit sanat / Wellamo-opisto


Haluaisitko tekstiisi uskottavampia seksikohtauksia, jotka koskettavat lukijaa aidosti? Miten erotiikkaa kirjoitetaan ronskisti ja rehellisesti, mutta silti ihanan aistillisesti? Tällä lyhytkurssilla käymme läpi eroottisen kirjoittamisen saloja ja työstämme omia tekstejämme eteenpäin. Kurssi on suunnattu aikuisille kirjoittajille, joilla on jo jonkin verran kirjoittamiskokemusta.


Luovuuden lukot auki / Omnia, Espoon työväenopisto

 
Tökkiikö teksti? Vaivaako tyhjän paperin kammo? Kurssilla paneudumme luovuuden lukkoihin ja niiden aukaisemiseen monipuolisten ja inspiroivien harjoitusten avulla. Tavoitteena on löytää kirjoittamisen ilo ja itseä innostavat tavat työskennellä. 

 

Tekstistä timanttia / Wellamo-opisto


Onko pöytälaatikossasi teksti, jota haluaisit työstää eteenpäin? Kaipaatko palautetta ja neuvoja tekstisi kehittämiseen? Tällä kurssilla opit tarkastelemaan omia ja toisten tekstejä kriittisellä silmällä sekä editoimaan omaa tekstiäsi paremmaksi. Kurssi sopii jo jonkin verran kirjoittaneille harrastajille, jotka haluavat kehittää taitojaan.

 

Sanadisco (verkkokurssi)


Discordissa järjestettävä sanataidekurssi, jolla availlaan luovuuden lukkoja monipuolisten kirjoitusharjoitusten kautta. Kurssikerroilla harjoituksista saa ohjaajalta suullisen palautteen ja kotitehtävistä kirjallisen palautteen. Varaudu myös antamaan ja vastaanottamaan vertaispalautetta.Ei kommentteja