Kirjailija

Kuva: Eveliina Kronqvist
Palkinnot | Kuvia

Olen vuonna 2015 esikoiseni julkaissut kirjailija, joka on kotoisin Lahdesta mutta katselee maailmanmenoa tällä hetkellä Espoon suunnalla. Lahti ei lähde ihmisestä vain muuttamalla, mutta kenties jonain päivänä osaan kutsua itseäni myös espoolaiseksi.
 
Kirjoitushistoriaani värittää niin fanifiktio kuin lukuisat luovan kirjoittamisen kurssitkin. Niiden lisäksi olen opiskellut kirjoittamisen perusopinnot Jyväskylän avoimessa yliopistossa ja kenties jonain päivänä suuntaan myös aineopintojen pariin.
 
Olen kouluttautunut myös sanataideohjaajaksi, sillä kirjoittamisen lisäksi haluan innostaa myös muita tämän ihanan harrastuksen parissa. Toivon voivani auttaa luovuuden lukkojen avaamisessa ja myös opastaa kirjoittajia spekulatiivisen fiktion kirjoittamisen pariin. 

Uskon siihen, että jokaisella kirjoittajalla on oma tiensä. Toiset suunnistavat vakain askelin kohti kustannussopimusta, toisille oikea tapa on löytää sanoilla leikittelemisen riemu ilman tavoitetta saada teksti julkaistua. Tähän väliin mahtuu monta muuta reittiä sanataiteen seikkailumetsässä. Haluan kuljeskella tuolla metsässä itse mutta myös kulkea muiden matkalaisten rinnalla, kenties toimia oppaana ja rohkaisijana.

Kirjoittamisen lisäksi videopelit ovat lähellä sydäntäni ja osan vapaa-ajastani lohkaisee pelaaminen ja peleistä kirjoittaminen Pelit-lehden kumppaniblogissa Level up!.
http://www.annakaija.fi/p/maan-mahti.html http://www.annakaija.fi/p/tulen-tahto.html https://www.annakaija.fi/p/veden-vaisto.html https://www.annakaija.fi/p/tuulen-taisto.htmlhttp://www.annakaija.fi/p/missa-sydan.html http://www.annakaija.fi/p/kymmenen-kulmaa.html https://www.annakaija.fi/p/kaiken-jalkeen.html


https://www.pelikasvatus.fi/pelikasvattajan-kasikirja-2/Ei kommentteja