Kirjailija

Kuva: Eveliina Kronqvist
Palkinnot | Kuvia

Olen vuonna 2015 esikoiseni julkaissut kirjailija, joka on kotoisin Lahdesta mutta katselee maailmanmenoa tällä hetkellä Espoon suunnalla. Lahti ei lähde ihmisestä vain muuttamalla, mutta kenties jonain päivänä osaan kutsua itseäni myös espoolaiseksi.

Kirjoitustaustani juuret ovat syvällä fanifiktion maaperässä. Taitojani olen vahvistanut lukuisilla luovan kirjoittamisen kursseilla ja Jyväskylän yliopiston kirjoittamisen perusopinnoilla. Tällä hetkellä opiskelen myös sanataideohjaajaksi ja tavoitteenani on päästä myöhemmin toimimaan toisten kirjoittajien rinnalla kulkijana.

Videopelit ovat lähellä sydäntäni ja ison osan vapaa-ajastani lohkaisee pelaaminen ja peleistä kirjoittaminen Pelit-lehden kumppaniblogissa Level up!.

Näillä sivuilla voit tutustua kirjoihini ja kirjoittamaani lyhytproosaan. Lyhytproosa-sivulta löydät myös näytepätkiä kirjoistani. Toivotan sinulle viihtyisiä lukuhetkiä!http://www.annakaija.fi/p/maan-mahti.html http://www.annakaija.fi/p/tulen-tahto.html https://www.annakaija.fi/p/veden-vaisto.html https://www.annakaija.fi/p/tuulen-taisto.htmlhttp://www.annakaija.fi/p/missa-sydan.html http://www.annakaija.fi/p/kymmenen-kulmaa.html https://www.annakaija.fi/p/kaiken-jalkeen.html


https://www.pelikasvatus.fi/pelikasvattajan-kasikirja-2/LinkkejäEi kommentteja