Kurssit

Olen koulutettu sanataideohjaaja ja lisäksi suorittanut myös kirjoittamisen perusopinnot Jyväskylän avoimessa yliopistossa. Alta löydät tämänhetkiset kurssini, joilla toimin ohjaajana.


Päivitetty 19.4.2021

Päivitän sivua aina, kun uusia kursseja tms. on tiedossa. Seuraavan kerran kursseista tulee tietoa touko-kesäkuussa.

 

 

 

Palaute kesällä 2020 kirjoituskurssilleni osallistuneelta Miiltä:


Suositus kirjailija Katri Siskolta:


"Annalla on sana hallussa ja silmää teksteille. Anna keksii tekstistä aina kehuttavaa, ja osaa esittää korjaus- ja kehitysehdotukset kannustavaan sävyyn. Erityisesti Annalta kannattaa kysellä hahmojen välisestä kemiasta!"

 

Tervetuloa sanataide- ja muille kursseille, joilla toimin ohjaajana. Tällä hetkellä ohjaan Lahden Wellamo-opistossa ja Harjulan kansalaisopistossa verkkokursseja. Sinun ei tarvitse asua Lahdessa tai edes lähiseudulla osallistuaksesi vaan olet tervetullut olitpa missä tahansa. Nähdään verkossa!


Wellamo-opisto

UUSIA KURSSEJA TULOSSA LUKUVUODELLE 2021-2022!


Harjulan kansalaisopisto

UUSIA KURSSEJA TULOSSA LUKUVUODELLE 2021-2022!

 

Menneet kurssit

 
Voit käydä tutustumassa menneisiin kursseihin täällä. Olen kiinnostunut ohjaamaan vastaavia kursseja jatkossakin, joten ota rohkeasti yhteyttä, jos haluaisit jonkin kokonaisuuden oman alueesi opiston tarjontaan. 


Ota yhteyttä

 
Otan myös mielelläni vastaan työtarjouksia sanataideohjauksen merkeissä. Ota siis rohkeasti yhteyttä sähköpostitse, niin voimme jutella asiasta tarkemmin.
anna[piste]kaija[at]outlook[piste]com
 

Ei kommentteja