Kurssit

Olen koulutettu sanataideohjaaja ja lisäksi suorittanut myös kirjoittamisen perusopinnot Jyväskylän avoimessa yliopistossa. Alta löydät tämänhetkiset kurssini, joilla toimin ohjaajana.


Päivitetty 3.2.2021

Päivitän sivua aina, kun uusia kursseja tms. on tiedossa.

 

 

 

Palaute kesällä 2020 kirjoituskurssilleni osallistuneelta Miiltä:


Suositus kirjailija Katri Siskolta:


"Annalla on sana hallussa ja silmää teksteille. Anna keksii tekstistä aina kehuttavaa, ja osaa esittää korjaus- ja kehitysehdotukset kannustavaan sävyyn. Erityisesti Annalta kannattaa kysellä hahmojen välisestä kemiasta!"

 

Tervetuloa sanataidekursseille, joilla toimin ohjaajana. Tällä hetkellä ohjaan Lahden Wellamo-opistossa verkkokursseja. Sinun ei siis tarvitse asua Lahdessa tai edes lähiseudulla osallistuaksesi vaan olet tervetullut olitpa missä tahansa. Nähdään verkossa!


Wellamo-opisto

Rakennetta romantiikkaan (verkkokurssi) / kurssi on täynnä


8.2.-8.3.2020, klo 17:30-20:00

Kurssilla tutustutaan romanttiseen kirjoittamiseen rakennekaavan ja henkilöhahmojen kautta sekä suunnitellaan oma romanttinen novelli/romaani. Jos sinulla on jo työn alla oleva romanttinen teksti, voit hyödyntää harjoitukset sen kehittämiseen. Kurssilla kokoonnutaan Zoom-alustalla ensimmäisellä ja viimeisellä tapaamisella. Tapaamiset tallennetaan, joten jos et pääse paikalle, voi tallenteen katsoa jälkikäteen. Tarvitset vähintään internetyhteyden, tietokoneen ja kuulokkeet osallistumiseen. Myös mikrofoni on hyödyllinen. Kokoontumiskertojen kurssimateriaali tulee Peda.net-alustalle, jonne myös palautetaan kurssitehtävät. Kokoontumiset ma 8.2, 15.2, 22.2 ja 8.3. 

Ilmoittaudu Wellamo-opiston kautta!


Sensuellit sanat (verkkokurssi)


15.3.-12.4.2020, klo 17:30-20:00

Haluaisitko tekstiisi uskottavampia seksikohtauksia, jotka koskettavat lukijaa aidosti? Miten erotiikkaa kirjoitetaan ronskisti ja rehellisesti, mutta silti ihanan aistillisesti? Tällä lyhytkurssilla käymme läpi eroottisen kirjoittamisen saloja ja työstämme omia tekstejämme eteenpäin. Kurssi on suunnattu aikuisille kirjoittajille, joilla on jo jonkin verran kirjoittamiskokemusta. Kurssilla käytetään Peda.net-alustaa. Kokoontumiset maanantaisin 15.3., 22.3., 29.3. ja 12.4. 

Ilmoittaudu Wellamo-opiston kautta!

 

Menneet kurssit

 
Voit käydä tutustumassa menneisiin kursseihin täällä. Olen kiinnostunut ohjaamaan vastaavia kursseja jatkossakin, joten ota rohkeasti yhteyttä, jos haluaisit jonkin kokonaisuuden oman alueesi opiston tarjontaan. 


Ota yhteyttä

 
Otan myös mielelläni vastaan työtarjouksia sanataideohjauksen merkeissä. Ota siis rohkeasti yhteyttä sähköpostitse, niin voimme jutella asiasta tarkemmin.
anna[piste]kaija[at]outlook[piste]com
 

Ei kommentteja