Kurssit

Olen koulutettu sanataideohjaaja ja lisäksi suorittanut myös kirjoittamisen perusopinnot Jyväskylän avoimessa yliopistossa. Alta löydät tämänhetkiset kurssini, joilla toimin ohjaajana.

Suurin osa kursseistani on verkkokursseja, joten niihin voit hypätä mukaan, mistä päin Suomea tai maailmaa tahansa.

Päivitetty 25.10.2023

Päivitän sivua aina, kun uusia kursseja tms. on tiedossa.

 

Palaute kesällä 2020 kirjoituskurssilleni osallistuneelta Miiltä:


Suositus kirjailija Katri Siskolta:


"Annalla on sana hallussa ja silmää teksteille. Anna keksii tekstistä aina kehuttavaa, ja osaa esittää korjaus- ja kehitysehdotukset kannustavaan sävyyn. Erityisesti Annalta kannattaa kysellä hahmojen välisestä kemiasta!"

 

Makustelumaanantai


Maanantaisin tarjotaan kevyttä aloitusta ja kokeilevaa otetta kirjoittamiseen. Mitään ei tarvitse osata ja luovuuskin saa olla vähän lukossa. Näille kursseille uskaltaa siis tulla, vaikkei ihan tarkkaan edes tiedä, mitä haluaisi kirjoittaa. 


Maanantai / kevät 2024


Täsmälääketiistai ja -torstai


Tiistaisin ja torstaisin on tarjolla täsmälääkkeitä erilaisiin tarpeisiin. Haluatko hakea kirjoittajaminääsi, suunnitella tarinaa ja kirjoittaa sen? No, siihen on tulossa kurssi! Entäpä olisiko toiveissa eläväisemmät henkilöhahmot? Tervetuloa mukaan! Tökkiikö tunteiden kirjoittaminen? Lääkettä olisi tarjolla. Vai aiheuttaako dialogi päänvaivaa? Tähänkin tarjotaan ratkaisuja.


Tiistai / kevät 2024


Torstai / kevät 2024


Täsmälääkekurssit ovat tarjolla sekä syksyn että kevään ohjelmassa, joten voit katsoa, mikä sopii omiin aikatauluihisi parhaiten.

Genrekeskiviikko


Ehkäpä tiedät jo, että haluat seikkailla fantasiamaailmoissa tai raapustaa rohkeasti romantiikkaa? Fantasiakurssilla paneudutaan syksyllä henkilöhahmoihin, keväällä on suunnitelmissa maailmanrakennus. Mukaan mahtuvat niin konkarit kuin aloittelijatkin. Romantiikassa lähdemme liikkeelle romanssin kirjoittamisen ensiaskelista ja etenemme kevättä kohti kuumempiin tunnelmiin. Nämä kurssit ovat vain Espoon työväenopiston tarjonnassa.

 

Keskiviikko / kevät 2024


Huom! Näillä kursseilla viimeinen tunti (19:15-20:15) on viimeistä kertaa lukuun ottamatta varattu oman tekstin kirjoittamiseen. Varaudu myös lukemaan toisten tekstejä ja kommentoimaan niitä.

Sanataiteen superviikonloppu / Wellamo-opisto

Huom! Lähiopetus Lahdessa, Terijoenkatu 7 b

  • La 20.4.2024, klo 10:00-15:45
  • Su 21.4.2024, klo 10:00-15:15

Kirsikkana kakun päällä huhtikuun lopussa Lahdessa järjestetään sanataiteen superviikonloppu, joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua neljään erilaiseen kirjoittamisen lajiin neljän eri opettajan ohjauksessa. Minä olen mukana tapahtumassa fantasiatulokulmalla.Ota yhteyttä

 
Otan myös mielelläni vastaan työtarjouksia sanataideohjauksen merkeissä. Ota siis rohkeasti yhteyttä sähköpostitse, niin voimme jutella asiasta tarkemmin.
anna[piste]kaija[at]outlook[piste]com
 

Ei kommentteja