Opettaja

Koulutus: 

  • 2020 Sanataideohjaaja, Hämeen kesäyliopisto
  • 2019 Kirjoittamisen perusopinnot, Jyväskylän avoin yliopisto
  • 2008 Sosiaalipedagoginen aikuistyö, Lahden ammattikorkeakoulu

 

Nykyiset opistot: 

  • 08/2021- Espoon työväenopisto, Espoo
  • 01/2021- Wellamo-opisto, Lahti 

 

Somet:

 

Valmistuin vuonna 2020 sanataideohjaajaksi Hämeen kesäyliopistosta. Lisäksi taustallani on aiempi tutkinto sosiaalipedagogiikasta ja olen suorittanut kirjoittamisen opintoja Jyväskylän avoimessa yliopistossa. Tällä hetkellä täydennän taas osaamistani samassa opinahjossa.

Sanataideohjaajana ja luovan kirjoittamisen opettajana haluan kannustaa jokaista eteenpäin omalla kirjoittajan polullaan. En usko ehdottomiin sääntöihin vaan siihen, että kirjoittamiseen on erilaisia luovia tapoja. Haluan kuitenkin tarjota työkaluja, joilla kukin voi työstää tekstiä paremmin tai saada omia kirjoituslukkojaan auottua. 

Opiskelijoille haluan siis tarjota karttaa ja kompassia kirjoitusseikkailua varten. Kuljen rinnalla, autan ja opastan, mutta tahdon antaa tilaa jokaisen omalle luovalle prosessille ja mahdollisuuden omannäköisiin ratkaisuihin.

Itse kirjoitan romanttista fantasiaa ja paranormaalia romantiikkaa, mutta toisinaan kokeilen jotain muutakin. Genrekirjoittajat ovat siis erittäin tervetulleita kursseilleni mutta toisenlaisellakin taustalla saa ehdottomasti hypätä mukaan. Omia vahvuuksiani ovat henkilöhahmojen kirjoittaminen ja tunteita herättävän tekstin tuottaminen, joten näistä pyrin ammentamaan myös kurssisisältöihin.

Olet tervetullut kursseilleni omana itsenäsi. Saat teoriaopetusta, pääset tekemään erilaisia harjoituksia ja pohtimaan omia näkemyksiäsi keskustelun kautta. Osalla kursseista on mahdollista saada teksteistään kirjallisia kommentteja sekä minulta että toisilta kurssilaisilta. Lisäksi näillä kursseilla sinulla on upea tilaisuus päästä lukemaan ja pohtimaan myös kurssikaveriesi tekstiä ja saada lisäoppia sitä kautta.

Opetan pääasiassa verkossa, joten kursseilleni pääsee mukaan mistäpäin maailmaa tahansa.

Ei kommentteja