Lue ilmaiseksi

Muutamia pieniä tarinoita ilmaiseksi luettavaksi. Nautinnollisia lukuhetkiä!

2018

Ilmapallo
Traconin vuoden 2017 kilpailuun kirjoitettu kauhutarina. Vaikka tarinani ei kilpailussa sijoittunut, halusin editoida sitä hieman ja tarjota sen blogissa luettavaksi.

Joululahja Eorzeasta 2: Taivaankäännös
Selja on matkalla tapaamiseen, jonka sopi jouluaattona.Tuoko uusi vuosi mukanaan myös uusia kujeita?

Neiti Sakura
Kirjoituskurssille kirjoitettu historiallinen novelli Heian-kaudella Japanissa eläneen naisen nuoruudesta.

Veden vaisto: Luku 1
Veden vaisto on Kristallin lapset sarjan kolmas osa ja jatkaa tarinaa, joka alkoi Maan mahdissa ja Tulen tahdossa. Kuuma Namur on jäänyt taakse ja edessä on matka kohti Vesikristallin temppeliä.

2017

Joululahja Eorzeasta
Seljalla on edessään perinteinen sukulaisjoulu, vaikka hän haluaisi vain pelata ruotsalaisen tuttavansa kanssa Final Fantasy XIV:ää.

Vuosia sitten kirjoitetun tarinan uusioversio. Tarinan innoittajana on toiminut Essi Wuorelan kappale Naimisiin
Missä sydän on vuonna 2017 julkaistu lyhytromaani. Kirjan voit ostaa esimerkiksi Adlibriksestä, mutta tutustu toki ensin prologiin ilmaiseksi.

2016

Vuosia sitten kirjoitetun tarinan uusioversio. Edellinen sijoittuu Kalevalan tapahtuma-aikaan, mutta eräällä kirjoituskurssilla minulle ehdotettiin, että toisin tarinan nykypäivään. Tämä on tuo nykypäivään siirretty versio.
Kirjoita kuvasta -haasteeseen kirjoitettu lyhyt tarina
Tulen tahto on vuonna 2017 julkaistu Kristallin lapsien toinen osa ja jatkaa Maan mahdin aloittamaa tarinaa. Voit ostaa kirjan esimerkiksi Adlibriksestä, mutta tutustu toki ensin ensimmäiseen lukuun ilmaiseksi.
Kun työsuhteeni eräässä työpaikassa päättyi, halusin antaa entisille työtovereilleni pienen lahjan. Niinpä kirjoitin heille tarinan.

2015  

Maan mahti on julkaistu vuonna 2015 e-kirjana ja 2017 painettuna. Se on Kristallin lapsien ensimmäinen osa ja aloittaa neliosaisen fantasiasarjan. Kirjan voit ostaa esimerkiksi Adlibriksestä, mutta tutustu toki sen prologiin ensin ilmaiseksi.
Kirjoituskurssilla piti muuttaa uutinen tarinaksi. Erään uutisen pohjalta sitten syntyi tarina iäkkäästä Mairesta.
Kirjoituskurssilla syntynyt tarina suomalaisista saunatontuista nykypäivän arkielämän keskellä

2013

Lyhyt vampyyritarina, joka syntyi Pariisissa vierailemisen pohjalta

Ei kommentteja