Lyhytproosaa


Tältä sivulta löydät kirjoittamaani lyhytproosaa sekä näytepätkiä kirjoistani. Erityyppiset tekstit löytyvät omista kategorioistaan. Selaile vapaasti ja hyppää kertomusten pariin.

Näytetekstejä kirjoistani


Maan mahti on julkaistu vuonna 2015 e-kirjana ja 2017 painettuna. Se on Kristallin lapsien ensimmäinen osa ja aloittaa neliosaisen fantasiasarjan. Kirjan voit ostaa esimerkiksi Adlibriksestä, mutta tutustu toki sen prologiin ensin ilmaiseksi.

Tulen tahto: Luku 1
Tulen tahto on vuonna 2017 julkaistu Kristallin lapsien toinen osa ja jatkaa Maan mahdin aloittamaa tarinaa. Voit ostaa kirjan esimerkiksi Adlibriksestä, mutta tutustu toki ensin ensimmäiseen lukuun ilmaiseksi.

Veden vaisto: Luku 1
Veden vaisto on Kristallin lapset -sarjan kolmas osa ja jatkaa tarinaa, joka alkoi Maan mahdissa ja Tulen tahdossa. Kuuma Namur on jäänyt taakse ja edessä on matka kohti Vesikristallin temppeliä.

Tuulen taisto: Luku 1
Tuulen taisto on Kristallin lapset -sarjan päätösosa. Senna on vajonnut näkijän uneen, mutta Momin on jatkettava matkaa kohti Tuulikristallin temppeliä rinnallaan Astara, jota tuuli kutsuu myös. Samaan aikaan Sonja rämpii viidakon halki ja etsii lohikäärmeitä päästäkseen niiden avulla herättämään maakristallin ennen Momia.

Missä sydän: Prologi
Missä sydän on vuonna 2017 julkaistu lyhytromaani. Kirjan voit ostaa esimerkiksi Adlibriksestä, mutta tutustu toki ensin prologiin ilmaiseksi.

Missä sydän: Tuokio
Missä sydän -kirjan jälkeiseen aikaan sijoittuva lyhytproosatunnelmointi, jonka kirjoitin tilaustyönä / arvontapalkintona Emmille. Tarina paljastaa pieniä yksityiskohtia serafien maailmasta ja sisältää juonipaljastuksia kirjan lopusta.


Novelleja


Ilmapallo
Traconin vuoden 2017 kilpailuun kirjoitettu kauhutarina. Vaikka tarinani ei kilpailussa sijoittunut, halusin editoida sitä hieman ja tarjota sen blogissa luettavaksi.

Neiti Sakura
Kirjoituskurssille kirjoitettu historiallinen novelli Heian-kaudella Japanissa eläneen naisen nuoruudesta.

Valitut
Sanataideohjaajaopinnoissa kirjoitettu rakenneharjoitus. Novellissa on vain 7 virkettä.


Fanifiktiota


Herätys
Final Fantasy VII -fanifiktiotarina, jonka kirjoitin tilaustyönä / arvontapalkintona Namille. Reno herää aamulla väärästä vuoteesta.

Joululahja Eorzeasta
Seljalla on edessään perinteinen sukulaisjoulu, vaikka hän haluaisi vain pelata ruotsalaisen tuttavansa kanssa Final Fantasy XIV:ää.

Joululahja Eorzeasta 2: Taivaankäännös
Selja on matkalla tapaamiseen, jonka sopi jouluaattona.Tuoko uusi vuosi mukanaan myös uusia kujeita?

Kaiken jälkeen - Final Fantasy VII -
Lukunäyte vuonna 2019 julkaistusta fanzinestani. Tutustu zineen myös sen omalla sivulla.

Kysymys
Harry Potter -fanifiktiotarina, jonka kirjoitin Accusedille tilaustyönä / arvontapalkintona. Ron ja Hermione saapuvat viettämään joulua kotikoloon.

Lahja
Tales of Berseria -fanifiktiotarina, jonka kirjoitin tilaustyönä / arvontapalkintona Sieggulle. Tarinan päähahmona toimii pelin antagonisti Artorius.

Pikkujouluaie
Harry Potter -fanifiktiotarina, jonka kirjoitin tilaustyönä / arvontapalkintona Anniinalle. Pansylla on pikkujoulusuunnitelma, josta hän aikoo pitää kiinni.

Ei kommentteja