Otome-ansa: Älä vain rakastu

Anna Kaija & Feny Kuunvalo
Tulossa 2021


 
Kuva tehty Picrew'ssä
 
Meeri Aalto on 33-vuotias sinkku toimistotyöntekijä, joka vihaa avokonttoreita ja on kyllästynyt toimiston tanttoihin, jotka eivät koskaan puhu mistään mielenkiintoisesta mutta jaksavat kyllä tentata Meerin olemattomasta deittailutilanteesta.
 
Tai oikeastihan Meerin deittailutilanne on erinomainen. Siitä ei vain voi puhua sen enempää työkavereille kuin vanhoille koulututuillekaan, sillä joka ilta työpäivän jälkeen Meeri lähtee treffeille useamman 2D-ihastuksensa kanssa. Hän antautuu viettelyksille, houkutuksille ja kuumille suudelmille yhä uudestaan ja aina oudommissa tilanteissa milloin kännykkää räpläten, milloin sohvan nurkassa käsikonsoli sylissään.
 
Meerin tuorein innostus on hiljattain ilmestynyt Otome Trap: Don't Fall in Love -peli, jonka parissa hän viettää kaikki iltansa, kunnes eräänä iltana ei pääsekään takaisin kotiin pelaamaan...
 Kuvat tehty Picrew'ssä:
 
 
Tämä tarina on kokonaisuudessaan fiktiota. Kaikki yhteydet todellisiin tahoihin ja henkilöihin ovat puhtaasti sattumaa. Mahdollisia historiallisten ja fiktiivisten henkilöiden nimiä on käytetty puhtaasti viitteellisessä ja viihteellisessä merkityksessä ilman suoranaisia yhteyksiä alkuperäisin henkilöihin.
 
 
 

 

  

Ei kommentteja