Palkinnot

Möllärimestarikilpailu 2019 

2. sija romaanisarjassa

Missä sydän

Lue kirjan prologi ilmaiseksi.

Raadin arvio kirjasta:

Missä sydän on taidokkaasti ja mukaansatempaavasti kirjoitettu tarina nuoresta serafista Luvia Melekistä, joka tekee viimeisen harjoittelunsa ihmismaailmassa kirjailija Lis Bellon assistenttina ja hänen suojelijanaan. Kirja on sateenkaarifantasiaa, jossa sekoittuvat yliluonnolliset tai paranormaalit asiat ja hahmot sekä sydäntä läpättävä rakkaus. Lukijalle tulee etsimättä mieleen kirjoittajan kunnianhimoinentavoite suhteellistaa hyvä ja paha. Siinä kirjoittaja on onnistunut varsin hyvin, minkä fundamentalistinen uskonnollisuus ihan varmasti kiistää. Kirjailija on onnistunut luomaan romaaniinsa mielenkiintoisen fantasiamaailman. Hän on myös synnyttänyt hyvät henkilöhahmot ja kuvailee niiden olemusta taitavasti. Rakkauskohtaukset ovat taattua fantasiatavaraa ja niin kauniisti kerrottua, että niistä jää hyvä mieli. Kieli on sujuvaa, ammattimaista ja virheetöntä. 

Luovuudella lentoon ry:n novellikirjoituskilpailu 2019 

1. sija aikuisten sarjassa

Neiti Sakura

Novellin voit lukea esimerkiksi kirjailijasivullani.

KupoCon’s Fanwork Contest 2016/2017


2nd place

When Everything Went Nuts, kupo!
Fan fiction julkaistu KupoConin Record Keeper Journalissa.

Tuomariston kommentteja:

“I really like this one. The author does a great job of conveying the not-human voice of the moogles. I loved their conversation just before the attack; it was about nothing important, but it was the conversation of friends who share values and understand each other. The horror of the attack was well-conveyed, particularly the shock of the black mages”
– Lic

“This piece has some of the strongest characterization in the batch, with a lot of heart and vivid imagery all throughout”
– Micah

Type & Tellin oma novelli -kilpailu 2016


10 parhaan joukossa

Koti

Novelli julkaistu Kymmenen kulmaa -antologiassa.

Ei kommentteja