Sanataidekursseja keväälle 2021

Ilouutisena saan kertoa, että toimin kevätlukukaudella 2021 ainakin Wellamo-opistossa sanataideohjaajana. Alta löydät kurssit, joille olen lupautunut ohjaajaksi. Ilmoittauduthan pian, sillä kurssi paikkoja on tarjolla rajallinen määrä.

 

 

Nämä samat tiedot löydät jatkossa myös kurssit-sivulta. Sivulle päivitän myös aina uudet kurssit, joista olen saanut sovittua eri opistojen kanssa. Kannattaa siis laittaa se talteen vaikka omiin kirjanmerkkeihin.

 

Wellamo-opisto

Kurkistus fantasian kirjoittamiseen (verkkokurssi)

11.1.-1.2.2020, klo 17:30-20:00

Tule kokeilemaan fantasian kirjoittamista kirjoitusharjoitusten avulla. Testaamme erilaisia keinoja tuoda fantasiaelementtejä mukaan realistiseen kirjoittamiseen ja tutustumme fantasiamaailman luomiseen. Kurssi sopii erityisesti fantasiakirjoittamisen aloittelijoille. Kurssilla kokoonnutaan Zoomiin ensimmäisellä ja viimeisellä tapaamisella. Zoom-kokoontumiset tallennetaan, joten jos et pääse paikalle, voit katsoa tallenteet jälkikäteen. Tarvitset vähintään internet-yhteyden, tietokoneen ja kuulokkeet osallistumiseen, myös mikrofoni on hyödyllinen. Kaikilla kokoontumiskerroilla kurssimateriaalia tulee Peda.net-alustalle, jonne myös palautetaan kurssitehtävät. Kokoontumiset maanantaisin 11.1., 18.1., 25.1. ja 1.2. 

Ilmoittaudu Wellamo-opiston kautta!

 

Rakennetta romantiikkaan (verkkokurssi)

8.2.-8.3.2020, klo 17:30-20:00

Kurssilla tutustutaan romanttiseen kirjoittamiseen rakennekaavan ja henkilöhahmojen kautta sekä suunnitellaan oma romanttinen novelli/romaani. Jos sinulla on jo työn alla oleva romanttinen teksti, voit hyödyntää harjoitukset sen kehittämiseen. Kurssilla kokoonnutaan Zoom-alustalla ensimmäisellä ja viimeisellä tapaamisella. Tapaamiset tallennetaan, joten jos et pääse paikalle, voi tallenteen katsoa jälkikäteen. Tarvitset vähintään internetyhteyden, tietokoneen ja kuulokkeet osallistumiseen. Myös mikrofoni on hyödyllinen. Kokoontumiskertojen kurssimateriaali tulee Peda.net-alustalle, jonne myös palautetaan kurssitehtävät. Kokoontumiset ma 8.2, 15.2, 22.2 ja 8.3. 

Ilmoittaudu Wellamo-opiston kautta!


Sensuellit sanat (verkkokurssi)

15.3.-12.4.2020, klo 17:30-20:00

Haluaisitko tekstiisi uskottavampia seksikohtauksia, jotka koskettavat lukijaa aidosti? Miten erotiikkaa kirjoitetaan ronskisti ja rehellisesti, mutta silti ihanan aistillisesti? Tällä lyhytkurssilla käymme läpi eroottisen kirjoittamisen saloja ja työstämme omia tekstejämme eteenpäin. Kurssi on suunnattu aikuisille kirjoittajille, joilla on jo jonkin verran kirjoittamiskokemusta. Kurssilla käytetään Peda.net-alustaa. Kokoontumiset maanantaisin 15.3., 22.3., 29.3. ja 12.4. 

Ilmoittaudu Wellamo-opiston kautta!

 

Otan myös mielelläni vastaan työtarjouksia sanataideohjauksen merkeissä. Ota siis rohkeasti yhteyttä sähköpostitse, niin voimme jutella asiasta tarkemmin.

anna[piste]kaija[at]outlook[piste]com

Ei kommentteja