Maan mahti

(Kristallin lapset #1)

(2015, 2017)


Kristallit ovat suojelleet Nemuriaa aikojen alusta saakka. Kun Senna saa tilaisuuden lähteä Maakristallin temppelin temppelineidon oppiin, hän jättää pienen kotikylän taakseen. Temppeliin käy myös raisun Momin tie, kun vanhemmat haluavat parantaa hänen mahdollisuuksiaan hyvään naimakauppaan. Astara liittyy tietämättään kristallien ja papitarten ylivaltaa vastustavan joukon riveihin tarvitessaan rahaa elämiseen.

Kolmen nuoren naisen polut kohtaavat, kun vastakkaiset voimat lyövät yhteen. Säilyykö maakristallin mahti vai koittaako uusi aika?

Maan mahti aloittaa Kristallin lapset -fantasiasarjan, jonka alkuinspiraationa ovat toimineet japanilaiset roolipelit.
Maan mahti on julkaistu ensimmäisen kerran 2015 e-kirjana. Se julkaistiin uudelleen painettuna vuonna 2017.

ISBN (painettu kirja): 9789524983730
ISBN (e-kirja): 9789523398917
Kannen kuva: Eveliina KronqvistLue prologi ilmaiseksi.

 


OstopaikatMaan mahtia koskevat blogipostaukseni.

Blogiarvioita Maan mahdista

"Kirjoissa on mukavasti yllätyksiä ja minua ainakin kiehtoi sarjan maailma, jossa ihmisten lisäksi elää muun muassa haltioita. Maailman järjestystä ylläpitävät neljä kristallia, joista papit ja papittaret pitävät huolta. Tykkäsin, miten pitkin tekstiä on ripoteltu tietoa tästä maailmasta!"

"Anna Kaijan vuonna 2015 e-kirjana julkaistu Maan mahti, joka nyt on saatavana myös painettuna, kuuluu niihin omakustanteisiin, jotka ovat huolellisesti tehtyä, hyvää kirjallisuutta."
 Tarua ja totta 

"En malta odottaa mitä tapahtuu seuraavaksi! Haluan ehdottomasti tietää, kuinka Sennan ja muiden matka sujuu ja aijon lukea loputkin kirjat Kristallin lapset-sarjasta."

"Suosittelen Maan mahtia niille, jotka kaipaavat sitä nuortenfantasiaa, jota lapsena lukivat, mutta jotka haluavat fantasiansa hiukan aikuisempaan makuun suunnattuna. Aikuinen maku ei aina tarkoita georgerrmartinmaista väkivaltaa, vaan aikuisia hahmoja ja heidän ongelmiaan. Uskoisin, että Maan mahti kolahtaa myös heihin, jotka ovat pelanneet rooli- tai konsolipelejä tai ovat larpanneet."

Vlogit Maan mahdistaEi kommentteja