Tule jo talvi!

Olen viettänyt vähän hiljaiseloa tässä blogissa, koska... noh, ei ole ollut juurikaan mitään, mistä kirjoittaa, kun elämä on ollut töitä ja pelaamista. Toisekseen ei ole ollut sellaista kirjoitusfiilistäkään. Yritän kuitenkin nyt välillä saada tänne tekstintynkää.

Jotenkin aika on vain kulunut päivästä toiseen. Koko ajan olen toivonut, että tulisi jo kunnolla lunta ja viilenisi hieman. Tykkään vuodenajoista, mutta inhoan näitä välivuodenaikoja ja syystalvea ja talvikevättä. Jotenkin tuntuu, ettei mikään vaatekaan ole hyvä. Joko tulee kylmä tai kuuma, mutta sopiva ei ainakaan ole. Sitten kun työssä saa vielä ramppailla ulkona ja pitäisi samaan aikaan pystyä olemaan edustava, ovat vaate- ja hiuspulmat näillä keleillä ihan omaa luokkaansa. Tänäänkin sai tapaamisessa hävetä, kun oli sateessa ja kurassa joutunut tarpomaan ja seuraavaksi piti istua edustavana palaverissa. Noh, en ollut kovin edustava. Tarvitsen hovikuskin ja auton ;D

Iltaisin ollaan tosiaan pelailtu, mutta se ei ole tämän blogin aihe. Sen lisäksi olen M:lle lukenut työn alla olevaa tarinaani. Alamme olla sen kanssa loppupuolella, joten uskoisin, että lomalla pääsen taas kirjoituspuuhiin. Tosin sitä ennen pitäisi yksi kappale Final Fantasy X -ficcejä kursia kokoon. Olen ollut sen kanssa aika saamaton.

Saimme myös kirjoituskurssilta novellin työstämisen tehtäväksi. Meillä on nyt parin kuukauden tauko, joten siinä ehtiikin ihan hyvin (kun vain tekisi asialle jotain). Kirjoitin alkuperäisen tehtäväni Final Fantasy XIV: A Realm Rebornista, joten nyt sitten tulee siitäkin pelistä raapustettua ihan kunnon ficci, kun novellia alan työstää (ja ei, tuossa kohtaa en tiennyt, että kyseisen harjoituksen pohjalta tehdään kurssin isoin työ).

Sain tosi hyvää palautetta kurssilla kirjoittamisestani. Tosin verbien käytöstä tuli kritiikkiä. Olen kuulemma tekstini kanssa jo sillä tasolla, että minun pitäisi käyttää persoonallisempia verbi-ilmauksia. Katsellaan. Tiedostan, etten ole tässä asiassa vahvimmillani, mutta koetan tuossa novellissa/ficissä nyt sitten panostaa verbeihin oikein huolella.

Tietysti pitäisi saada aikaiseksi ylipäätään kirjoittaa. Blogeihin syntyy jostain syystä tekstiä helpommin kuin tuonne Wordin puolelle. Toivon, että loma tuo tähän helpotusta. Yleensä olen nimittäin loma-aikaan tekstiä tulvii helpommin, liekö silloin aivot rentoutuneemmassa tilassa. Onneksi loman alkuun on enää kaksi täyttä viikkoa.

Mitäs te muut meinaatte tehdä joululomallanne? Entä onko joulukuulle postaustoiveita? Nyt kun omassa elämässä ei juuri tapahdu, otan mieluusti ideoita vastaan.

Ei kommentteja