Se on loma nyt

Viimeinen työviikko meni lopulta yllättävän nopeasti. Väsyttävää oli ihan loppuun asti, mutta niinhän se välillä tuppaa olemaan. Ei aina voi päästä helpolla x)

Tämä viikko on ollut aika tavanomainen. Ollaan käyty töissä, löhötty illat sohvalla pelaten ja minä kirjoittaen. Olen ihan oikeasti nyt työstänyt FFX- ja FFXIV-ficcejäni eteenpäin. Edellinen alkaa olla jo aika pitkälläkin. Tavoitteena oli saada ne tällä viikolla valmiiksi, mutta katsotaan. Haluaisin päästä niistä eroon, jotta voisin keskittyä originaalin editointiin. Tosin tuo FFXIV-ficci täytyy sekin editoida, kunhan se on kertaalleen kirjoitettu, mutta palautuspäivä on onneksi tammikuussa vasta... joten ehkä ehdin?

Toinen tilaamistani peruukeista tuli myös tällä viikolla. Sen piti kuvauksen (ja kuvan) mukaan olla sekoitus blondia ja tummanruskeaa, mutta en kyllä näe sitä blondia tuossa. Tosin ei se haittaa, tykkään tukasta joka tapauksessa.

Itse asiassa räväytin tänään ja laitoin kyseisen peruukin töihin päähän. Pari ihmistä kommentoikin, osa jätti suosiolla huomiotta. Joka tapauksessa ilmeitä oli ihan hauska seurailla. Tosin tavallaan tuntui hieman ylipukeutuneelta, koska en yleensä käytä peruukkeja muuten kuin coneissa.

Sain palautetta, että väri sopii minulle. Ehkä se sopiikin. En silti osaa kuvitella, että värjäisin omat hiukseni vaaleanruskeiksi. Kuinkakohan nopeasti kyllästyisin ja alkaisin tuntea itseni tylsäksi? Nimittäin tunnen itseni tosi tylsäksi näillä sinisillä hiuksillakin...

Noh, joka tapauksessa. Työt ovat tältä vuodelta ohitse ja loma edessä. Vuosi on ollut rankka, joten tämä loma on ehdottomasti ansaittu. Hauskaa on se, että kesälomani on oli kolme viikkoa, joululoma kaksi ja puoli eli melkein yhtä pitkä. En kyllä valita, tällaista luksusta on harvassa. Aion ottaa ajasta kaiken irti ja nauttia kunnolla siitä, että on aikaa tehdä kivoja juttuja.

Huomenna onkin edessä kauppareissu, kun käydään ostelemassa tarpeellisia juttuja ja kaapit täyteen ruokaa, jotta voidaan joulun jälkeen vain lölliä kotona ilman tarvetta lähteä mihinkään. Käydään myös hakemassa täytettä alkoholihyllyyn, koska viski on ollut loppu jo kauan ja rommi ja tequila vähissä. Tulee kallis reissu, mutta eipä noita nyt tarvitse onneksi kovin usein ostella.

Myöhemmin päivällä ajattelin pelailla ja kirjoittaa, illalla on vuorossa sauna ja yöllä paistetaan kinkkua. Sunnuntai varmaan ihan vain ollaan kotona ja pelaillaan (minä kirjoitan). Maanantaina juhlistetaan talvipäivänseisausta ja tiistai on taas tasailua. Sitten ollaankin jo joulussa. Loman alku on siis tehokkaasti suunniteltu. Olen todella innoissani kaikesta tästä ajasta, jonka saan käyttää kivoihin asioihin ilman, että tarvitsee miettiä mitään työjuttuja. Kieltäydyn pohtimasta niitä tänä vuonna. Jos meinaan, vaihtakaa puheenaihetta ;)

Yritän saada blogiinkin välillä jotain järkevää tekstiä. Olettaisin, että lomalla aivoni eivät ole koomassa vaan aikaa jää myös tekstin tuottamiselle tänne.

2 kommenttia