Nappaa e-kirja joululuettavaksi

Mikä olisi sen ihanampaa kuin aattoiltana käpertyä sohvannurkkaan hyvän kirjan, glögimukillisen ja suklaan kera? Jos pukki ei satu tuomaan kirjapaketteja, voi aina napata e-kirjan joululukemiseksi. Se on näppärää, sillä jonottaa ei tarvitse vaan kirja sujahtaa välittömästi vaikkapa puhelimeen tai lukulaitteelle.


Eivätkö e-kirjat ole vielä sinulle tuttuja? Epäilyttääkö sähköinen teos? Myönnän, että olin myös itse niiden suhteen nihkeä vielä jokunen vuosi sitten. Nykyisin ostan noin puolet kirjoistani sähköisinä monestakin syystä.

Sähköinen kirja ei vie hyllytilaa, mistä monella saattaa olla puutetta. Se myös kulkee helposti mukana, sillä kännykkä, tabletti tai lukulaite ei paljon laukussa paina. Kaiken lisäksi saan koko sähköisen kirjastoni kerralla matkaan yhden teoksen sijaan. Lisäksi lukeminen onnistuu pimeässä, sillä kännykässä ja tabletissa on taustavalo. Lukulaitteen etuvalo tosin rasittaa silmiä vähemmän.

E-kirja on myös siitä loistava, että sen saa käsiinsä heti. Ei tarvitse edes poistua kotoa! Kun shoppailukierros kaupungille ei kiinnosta eikä toisaalta jatkaisi odottaa toimitusta postin kautta, e-kirja ratkaisee ongelmat. Se on vain klikkauksen päässä lukemisesta. Mikä voisi olla ihanampaa?

Omat kirjani löytyvät useammasta e-kirjoja myyvästä kaupasta. Katso alta kirjat ja nappaa itsellesi luettavaa joulun pyhiin mieleisestä kaupasta.

Kristallin lapset -sarja


Voimakristallit ovat hallinneet Nemuriaa aikojen alusta asti. Neljä eri elementtejä edustavaa kristallia sijaitsevat eri puolilla maailmaa ja niiden ympärille on kehittynyt temppelijärjestelmä.

Kaikki eivät kuitenkaan ole samaa mieltä kristallien palvomisesta, ja vastustajat päättävät kukistaa Maakristallin temppelin vallan. Temppelissä asuvien Sennan, Momin ja Sonjan elämä muuttuu yhdessä yössä.

Lähde mukaan seikkailuun, joka vie sinut matkalle halki Nemurian. Tässä tarinassa pääroolia näyttelevät nuoret naiset, jotka eivät suostu alistumaan vallitsevaan tilanteeseen vaan ovat valmiita taistelemaan paremman huomisen puolesta.

Maan mahti


Maan mahdin lukunäyte

Ostoksille

Elisa Kirja
Kobo
Google Play Books
Adlibris
Amazon

Tulen tahto


Tulen tahdon lukunäyte

Ostoksille

Elisa Kirja
Kobo
Google Play Books
Amazon

Veden vaisto


Veden vaiston lukunäyte

Ostoksille

Elisa Kirja
Kobo
Google Play Books
Amazon
Missä sydän


Serafikokelas Luvia lähtee ihmisten maailmaan suorittamaan viimeistä opintoihinsa kuuluvaa harjoittelua. Hän päätyy assistentiksi kirjailija Lis Bellolle.

Rouva Bello on tiukka työnantaja, mutta Luvia huomaa pian, että naisen läheisyys herättää hänessä myös tunteita, joita serafeilla ei pitäisi edes olla.

Lue lukunäyte.

Ostoksille

Elisa Kirja
Kobo
Google Play Books
Adlibris
Amazon

Muista myös muut Sateenkaarifantasiaan kirjat


Samanhenkisiä tarinoita löydät myös muista Sateenkaarifantasiaa-nimikkeen alla julkaistuista teoksista. Kurkista siis myös näitä.

S. A. Keränen


Symbioosi
Näkyviin piilotettu

Feny Kuunvalo


Helmiä Liljalle
Salainen liljatarha
Kotiinkuljetus
Rangaistukseni
Lahja 

Seuraa myös somessa!

https://www.facebook.com/annakkaija/ https://www.instagram.com/afeni84/ https://twitter.com/Afeni84

Ei kommentteja