Taidekujailu peruttu tältä vuodelta - kirjat saat kätevästi verkosta!

Korona niittää tapahtumia kumoon hyvää vauhtia. Ensin meni Desucon ja hiljattain myös Tracon ilmoitti, ettei sitä tänä vuonna järjestetä. Tämä luonnollisesti tarkoittaa, ettei luvassa ole taidekujailua tai edes Traconin indiepöytää.

Osasin jo aavistaa, että näin kävisi, joten tieto ei tullut yllätyksenä. Harmilliseen saumaan tämä kuitenkin osui silti.

Tuulen taisto ilmestyi maaliskuun lopulta, ja minulla on myös kasa Final Fantasy VII -fanzineja nurkissa pyörimässä. Lisäksi olemme S. A. Keräsen kanssa julkaisemassa kesällä yhteisen novellikokoelman, joka olisi sekin ollut kiva saada taidekujalle tai indiepöytään myyntiin.

Terveys menee edelle, ja tapahtumia tulee sitten myöhemmin. Olemme kaikki varmasti samaa mieltä, että conittaminen on kivempaa sitten, kun korona ei vaani jokaisen nurkan takana.

Lukijana sinulla on tapahtumien peruuntumisesta huolimatta mahdollisuus hankkia kirjojani. Verkkokirjakaupat toimivat edelleen, joten ajattelin listata suorat ostoslinkit tähän helpottamaan kirjashoppailua.


Kristallin lapset -sarjaMaan mahti

Kun Senna saa tilaisuuden lähteä Maakristallin temppelin temppelineidon oppiin, hän jättää pienen kotikylän taakseen. Temppeliin käy myös raisun Momin tie, kun vanhemmat haluavat parantaa hänen mahdollisuuksiaan hyvään naimakauppaan. Astara liittyy tietämättään kristallien ja papitarten ylivaltaa vastustavan joukon riveihin tarvitessaan rahaa elämiseen.

Kolmen nuoren naisen polut kohtaavat, kun vastakkaiset voimat lyövät yhteen. Säilyykö maakristallin mahti vai koittaako uusi aika?Tulen tahto

Maan mahti näyttää murtuneen, temppelin papittaret ovat kuolleet tai kadonneet maan alle ja vastustajat päässeet yhä tiukemmin vallankahvaan Terakonissa. Momi ja Senna lähtevät pitkälle matkalle tavoitteenaan herättää särkynyt maakristalli henkiin. Samaan aikaan maakristallin papitar, Sonja, yrittää palauttaa kansan uskon kristalliin Terakonissa.

Veden vaisto

Kuuma Namur jää taakse, kun Momin ja Sennan matka jatkuu kohti Avalonissa sijaitsevaa Vesikristallin temppeliä. Kaikki ei kuitenkaan ole ennallaan, sillä Senna on menettänyt näkönsä salaperäisessä onnettomuudessa ja Momin mieltä painaa huoli Bladen luotettavuudesta. 


Tuulen taisto

Momi purjehtii kohti Kapokaa, jossa sijaitsee viimeinen kristallitemppeli. Sennakin matkaa näkijän unessa etsimässä vastauksia omasta menneisyydestään. Samaan aikaan Sonja vaeltaa viidakon halki ja toivoo löytävänsä tarujen lohikäärmeet, sillä hän uskoo voivansa niiden avulla herättää maakristallin ennen Momia. Momin rinnalla matkaavaa Astaraa puolestaan kutsuu tuuli vahvemmin kuin koskaan, ja sydän vetää häntä tuulikristallin luokse.
Missä sydän

Luvia Melek on lähetetty ihmisten maailmaan suorittamaan viimeistä serafiopintoihinsa kuuluvaa harjoittelua. Hän saa tehtäväkseen toimia kirjailija Lis Bellon assistenttina ja samalla harjoitella ihmisten suojelua sekä opiskella ihmisten elämää.
Rouva Bello on määrätietoinen työnantaja, mutta hänellä tuntuu olevan Luvian suhteen jotain muutakin mielessään. Luvia ei tiedä, miksi hänen sydämensä käy ylikierroksilla ja puna pyrkii poskille rouva Bellon seurassa yhä useammin. Serafienhan ei pitäisi kokea samanlaisia tunteita kuin ihmisten.

Samaan aikaan Luvian paras ystävä alkaa tapailla epäilyttävää miestä. Luvia joutuu kyseenalaistamaan kaiken ihmisistä ja serafeista oppimansa ja miettimään uudestaan, mikä on oikein ja mikä väärin.Kaiken jälkeen - Final Fantasy VII -fanzine


Kaiken jälkeen -fanzine ei ole ISBN-koodillinen kirja eikä se näin ollen ole saatavilla kirjakaupoista. Kyseessä on fanifiktioteos, jonka olen julkaissut rakkaudesta Final Fantasy VII:ään ja fanifiktion kirjoittamiseen. Teos sisältää yhden fanifiktiotarinan, joka toimii kuitenkin kehyskertomuksena useammalle lyhyelle tarinalle.

Lue lisää täältä.

Koska en pääse zineä taidekujille myymään, sitä voi tilata suoraan minulta sähköpostitse.

Hinta: 10 € (sisältää kirjepostituksen Suomeen)

Hinnalla ei ole tarkoitus kerätä voittoa vaan sillä katetaan zinen painatuksesta ja postituksesta syntyviä kustannuksia.


Feny Kuunvalo - Salainen liljatarha (kokoelma)


Feny Kuunvalolla ei ole omaa sivua, joten olen lupautunut mainostamaan hänen teoksiaan aina silloin tällöin omallani. ;) Fenyn eroottinen novellikokoelma on julkaistu ilman ISBN-koodia ja se on ollut saatavilla ainoastaan taidekujilta.

Nyt voit kuitenkin tilata sen minulta sähköpostitse.

Hinta: 12 € (sisältää kirjepostituksen Suomeen)

Osan kokoelman novelleista voit kuitenkin halutessasi hankkia e-novelleina.

Helmiä Liljalle

Adlibris 
Books on Demand
Elisa Kirja
Google Play Books
Kobo

Kotiinkuljetus

Adlibris 
Books on Demand
Elisa Kirja
Google Play Books
Kobo

Lahja

Adlibris 
Books on Demand
Elisa Kirja
Google Play Books
Kobo

Rangaistukseni / yhdessä Sereni Varjopuolen kanssa

Adlibris 
Books on Demand
Elisa Kirja
Google Play Books
Kobo

Salainen liljatarha (novelli)

Adlibris 
Books on Demand
Elisa Kirja
Google Play Books
KoboSeuraa myös somessa!

https://www.facebook.com/annakkaija/ https://www.instagram.com/afeni84/ https://twitter.com/Afeni84

Ei kommentteja