Rajatut

Yhdessä S. A. Keräsen kanssa

(2020)


Lohikäärmeenkutsujia, taikatyttöjä ja kuolemanenkeleitä.

Verenperintö-novellissa Utukan elämä kääntyi päälaelleen, kun hänen kykynsä kutsua lohikäärmeitä heräsi kesken koulupäivän. Vaikka aiempi kutsujien sukupolvi karkotettiin pohjoiseen, Utukka sai jatkaa asumista kotipaikkakunnallaan. Pelätty kyky on syrjäyttänyt hänet yhteiskunnan rajamaastoon, mutta tuulahdus menneisyydestä pakottaa hänet kohtaamaan itsensä.

Ennen sadetta -novellissa Natsuki on aloittanut opinnot Liljapellon taika-akatemiassa muttei opi edes taikatyttöjen perustaitoa, transformaatiota. Hän ystävystyy oppilaskunnan puheenjohtajan, Yuin, sekä hylätyssä kirjastossa viihtyvän Mayumin kanssa. Mayumilla on kuitenkin omat synkät salaisuutensa.

Kuoleman kysymys -pienoisromaanissa kuolemanenkeli Jackie joutuu vaikean moraalisen valinnan eteen, kun kesken työkeikan hänen on päätettävä, rikkoako kuolemanenkelten sääntöjä sekaantumalla ihmisten kohtaloihin vai antaako itselleen tärkeän ihmismiehen kuolla lento-onnettomuudessa.

Tässä kokoelmassa indiekirjailijat Anna Kaija ja S. A. Keränen tarjoilevat lukijoilleen kertomuksia, joissa realismin ja fantasian rajapinnat rikkoutuvat. Kokoelma sisältää kaksi pitkää novellia Anna Kaijalta ja pienoisromaanin S. A. Keräseltä. Tarinat vievät lukijan steampunk-henkiseen Suomeen, taikatyttökouluun Japaniin ja lopuksi tuhoon tuomitulle lennolle Atlantin yli.
 

ISBN (painettu kirja):  9789528024637
ISBN (e-kirja): 9789528090762
Kannen kuva: Hanna Rauma / Not Design

 

Lukunäytteet:

Verenperintö
Ennen sadetta
Kuoleman kysymys

 


 


Ostopaikat

Ei kommentteja