Kuka on Missä sydämen Lis Bello?

Tammikuussa esittelin Missä sydämen päähahmon, Luvia Melek, tänään on vuorossa kirjan toinen päähahmo, kirjailija Lis Bello. Postaus ei sisällä suurempia juonipaljastuksia, joten voit lukea sen huoletta, vaikket olisi vielä ehtinytkään kirjaan tarttua.


Kannen kuva: Elli Hytti
Lis Bello on menestyvä kolmekymppinen kirjailija, joka asuu merenrannalla 17-vuotiaan poikansa kanssa valkoisessa isohkossa omakotitalossa. Lisäksi hänellä on suhde kustannustoimittajaansa. Hän on hakenut itselleen assistenttia ja paikkaa hakee nuori ja sievä Luvia Melek.

Lisillä on ruskea olkapäille ulottuva tukka ja hän käyttää silmälaseja. Hänen pukeutumistyylinsä on aikuisen asiallinen ja tarvittaessa huolitellut tyylikäs, mutta vapaalla hän saattaa vaihtaa hieman rennompaankin lookkiin.

Siinä, missä Luvia on hitusen vässykkämäinen, Lis on määrätietoinen uralleen omistautunut nainen. Hän tietää, mitä haluaa ja toimii tavoitteidensa mukaan. Toisaalta hän ei aina osaa ilmaista itseään parhaalla mahdollisella tavalla, ja esimerkiksi hänen välinsä teini-ikäiseen poikaansa ovat jokseenkin hankalat. Myös suhde kustannustoimittajaan on hieman omalaatuinen, ja huhu kertoo, että Lisillä on taipumusta hankkia hetkellistä hupiseuraa muista kuin miesystävästään.

Kirjassa Lisiä tarkastellaan Luvian näkökulmasta, josta hän näyttäytyy etäisenä, tiukkana ja ajoittain myös päällekäyvänä. Luvian on vaikea hahmottaa, mitä Lis, jota hän kutsuu rouva Belloksi, oikeastaan haluaa.

Lue myös


Mistä Missä sydän sai alkunsa?
Missä sydän saatavilla!
Kuka on Missä sydämen Luvia Melek?


Seuraa myös somessa!

https://www.facebook.com/annakkaija/ https://www.instagram.com/afeni84/ https://twitter.com/Afeni84

Ei kommentteja