Desuconissa tavataan!

On taas se aika vuodesta. Kesä on kukkeimmillaan ja Desucon lähestyy. Kyseinen tapahtuma on jo vuosia ollut alkukesäni kohokohta eikä tämä vuosi taida tehdä poikkeusta. Vaikka juuri nyt kärvistelen flunssan kourissa kotona, odotan coniin pääsyä jo kieli pitkällä.

Viime kesänä valmiina Desuconiin
Tämän vuoden Desucon Frostbitessa istuin sunnuntaina taidekujalla Sateenkaarifantasiaan pöydän takana yhdessä kirjailija S. A. Keräsen kanssa. Kokemus oli mahtava, ja moni conikävijä oli kirjoistamme kiinnostunut.

Tässä mielessä olin todella harmissani, kun emme päässeet kesän tapahtumaan taidekujailemaan. Ymmärrän kuitenkin, että hakijoita kujalle on paljon, eikä meillä ollut tarjota uusia kirjoja sitten Frostbiten tarjonnan. Nämä seikat varmasti painoivat vaakakupissa, kun päätöksiä tehtiin. Toiveeni siis on, että pääsemme taas kujailemaan, kun Kristallinen lapsien päätösosa on kansissa.

Pettymyksestä huolimatta lähden coniin iloisin mielin, sillä ohjelmatarjonta näyttää erinomaiselta. Perjantai ja lauantai ovat täynnä mielenkiintoisia anime- ja manga-aiheita, joten saleissa tulee taas kerran istuttua peppu puuduksissa.

Sunnuntain ohjelmat eivät tällä kertaa kuitenkaan iskeneet minun makuuni, joten olisin hyvin voinut sen ajan pönöttää myyntipöydän takana. Nyt minulla sen sijaan tulee olemaa hengailuaikaa, joten taidekujan ja myyntipöytäsalin tarjonta taitavat tulla tutuiksi. Samalla on tietysti mahdollisuus tavata ihmisiä.

Haluankin kehottaa juuri sinua tulemaan juttusille, erityisesti sunnuntaina. Olen tosi huono tunnistamaan somesta tuttuja tyyppejä, mutta jos satut bongaamaan minut, lupaan etten pure tai edes näykkäise. Olen oikeasti aika harmiton tapaus.

Nappaan myös mieluusti jokusen kirjan laukkuuni. Jos haluat jonkin kirjoistani, jätä minulle yhteystietosi (s-posti, sometunnari tms.) kommenttiboksiin, niin olen yhteyksissä. Minulla on hyllyssä myös muutama kappale Feny Kuunvalon novellikokoelmaa, joten sitäkin voit kysyä.

Toivottavasti tapaamme Desuconissa!

Seuraa myös somessa!

https://www.facebook.com/annakkaija/ https://www.instagram.com/afeni84/ https://twitter.com/Afeni84

Ei kommentteja