Joululahjaksi vuonna 2021 ilmestyvä novelli luettavaksi jo nyt!

Joulu lähestyy ja lukijoille on aina mukava antaa pieni joululahja. Tänä vuonna joululahja tulee kuitenkin sivujeni sijaan jakoon Indieklubin kautta. Lue eteenpäin, niin kerron hieman tarkemmin.

Logo: Indieklubi

Mikä ihmeen Indieklubi, saatat kysyä. Klubissa on 9 omakustannekirjailijaa, joilla on kaikilla tavoitteena tehdä hommaa suurella sydämellä mahdollisimman ammattimaisesti. Päätimme tänä vuonna muodostaa pienen kolletiivin, mutta se on oma tarinansa, jonka voit käydä lukaisemassa klubin sivuilta, jos olet utelias.

Klubilla on oma uutiskirje, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Kirjeessä kerromme kuulumisista ja uusista julkaisuista, mutta myös pyrimme nostamaan indiekentän mainetta ja jakamaan tietoa omakustantamisesta yleisesti.

Sitten siihen joululahjaan. Jouluinen uutiskirje ilmestyy 14.12.2020 ja sen tilaajat saavat kirjeen mukana linkin novelliini Menetetty sydän

Novelli on uutiskirjeen tilaajille ilmaiseksi ennakkoluettavissa rajoitetun ajan. Tämä on siis ainutlaatuinen tilaisuus, sillä novelli ilmestyy maksullisena versiona tammikuussa 2021. 

Jos siis haluat päästä lukemaan novellin nyt ennen muita ja ilmaiseksi, kannattaa tämä tilaisuus käyttää hyödyksi ja tilata uutiskirje Indieklubin sivujen kautta. Huom! emme käytä yhteystietojasi muuhun kuin uutiskirjeen postittamiseen ja listalta voit poistua koska tahansa.


Menetetty sydän -novelli


Kuva: Raita Jauhiainen

Julkaisin vuonna 2017 Missä sydän -romaanin, jonka maailmassa serafit suojelevat ihmisiä daemoneilta. Lukuisat säännöt rajaavat serafien elämää ja eräs niistä kieltää heitä luomasta romanttisia suhteita ihmisiin.

Romaanin maailma jäi pyörimään mieleni perukoille kirjan julkaisun jälkeen eikä ole varsinaisesti jättänyt rauhaan. Niinpä päädyin vuoden 2019 NaNoWriMo-projektina kirjoittamaan sille itsenäistä jatkoa. 

Tuo projekti on tällä hetkellä editointivaiheessa ja siinä seikkailevat eri hahmot kuin alkuperäisessä tarinassa, mutta yhdistäviä elementtejä on silti mukana.

Tänä vuonna syntyi ajatus novellista, joka avaa erään Missä sydän -romaanista tutun henkilöhahmon taustoja tarkemmin (hän on mukana myös jatkotarinassa). Novelli sijoittuu aikaan ennen kumpaakaan romaanimittaista tarinaa, joten sen voi lukea myös ensimmäisenä kurkistuksena tähän maailmaan. Sinun ei siis tarvitse olla lukenut Missä sydäntä hypätäksesi mukaan novellin tapahtumiin.

 

Tarina saa alkunsa eräänä syksyisenä iltana, kun serafi Mikael alkaa varjostaa ihmisnaista, jota hänen on tarkoitus suojella daemonin vaanimiselta. Naisessa on kuitenkin jotain erityistä, mikä vangitsee Mikaelin huomion. Onko mahdollista pysyä ammatillisena, kun kiehtova tuoksu kietoutuu ympärille ja punatut huulet kohoavat viettelevään hymyyn?

 

Mikäli haluat lukea novellin jo nyt etkä vasta ensi vuonna, tartu tilaisuuteen ja tilaa Indieklubin uutiskirje. Silloin linkki novelliin kilahtaa sähköpostiisi jo heti huomenna!


Kiitokset vielä loppuun


Kuva: Raita Jauhiainen

Kirjoittaminen on usein yksinäistä työtä, mutta osana Indieklubia se on ollut minulle vähemmän yksinäistä. Siispä haluan kiittää koko klubia tuesta, jonka sain tämän puserruksen aikana.

Lisäksi erityiskiitokset Katri Siskolle, joka toimi esilukijana ja pallotteli ajatuksia kanssani, S. A. Keräselle, joka auttoi kielenhuollon kanssa ja nosti esille pari pointtia kieliopin ulkopuolelta, Skessa Kaukamaalle, jonka ansiosta sain varmuutta erään kohtauksen osalta, sekä Raita Jauhiaiselle, joka loihti novellille kannen valitsemastani kuvamateriaalista.

Iso kiitos myös esilukijoilleni Ellille ja Aleksille, jotka antoivat oman näkemyksensä novellista ja siten auttoivat työstämään siitä entistä paremman.

Olen onnekas, kun olen saanut tällaisen määrän ihmisiä tuekseni. Ilman teitä kaikkia novelli ei olisi sellainen kuin se nyt on. Olette varsinainen joululahja minulle siis.

Ja jos sinä haluat novellin ennakkolukuun joululahjaksi, kiirehdipä sinne Indieklubin sivuille laittamaan uutiskirje tilaukseen!


Mukavaa joulun odotusta!


Ei kommentteja