Inspiraation Maahan bloggaajaksi

Vuodenvaihteessa puhalsivat selvästi muutoksen tuulet. Sain Inspiraation Maasta viestiä ja minua pyydettiin bloggaamaan heidän sivullaan kirjoittamisesta. Miten tuollaisesta mahdollisuudesta olisi voinut kieltäytyä? Ei varmasti mitenkään!

http://www.inspiraationmaa.fi/category/fantastista-tarinointia/

Oma sarja


Inspiraation Maassa on muitakin bloggaajia, joten minun vuoroni on suurin piirtein kerran kuukaudessa. Sarjani, Fantastista tarinointia, tunnistaa tuosta vieressä näkyvästä kuvakkeesta, mutta toki kannattaa seurata sivuston muidenkin bloggaajien juttuja.

Meillä on jokaisella omat vahvuusalueemme ja kiinnostuksen kohteemme, joten aiheetkin vaihtelevat niiden mukaan. Tulen sarjassa puhumaan sekä romaanimittaisesta kirjoittamisesta että nimen omaan romaanimittaisesta fantasian kirjoittamisesta. Kihisen suorastaan innosta ja palan jo halusta päästä toteuttamaan ideoitani.

Ensimmäinen onkin nyt jo julkaistu, joten kannattaa kipittää lukemaan se:

Inspiraation Maa: Pienistä osista suureksi tarinaksi

Mahtava mahdollisuus


Kaiken kaikkiaan tarjous bloggata Inspiraation Maassa on hieno juttu. Olen toki kirjoittanut kirjoittamisesta myös tässä blogissa, mutta ehkä vieraalla alustalla tulee pohdittua asioita uudenlaisista näkökulmista. Samalla kun tuotan muille luettavaa, pääsen tekemään itsetutkiskelua ja hahmottamaan omaa kirjoittajaminääni entistä tarkemmin. Se ei missään nimessä voi olla haitaksi!

Jatkan kuitenkin myös tämän blogin ja Level up!:n päivittämistä. Ainakin toistaiseksi nämä kaikki projektit tuntuvat jokainen eri tavalla mielekkäältä ja tuottavat päiviini huomattavan määrän iloa. 

Ei kommentteja