Piilota kirja -päivä

Tänään 18.9.2017 Goodreads täyttää 10 vuotta ja organisoi Hide a Book Dayn eli suomeksi Piilota kirja -päivän. Kirjakeijuksi voi ryhtyä kuka tahansa ja käydä piilottamassa kirjan muiden löydettäväksi. Minäkin päätin liittyä tähän joukkoon.

Paketoin lahtelaisille löydettäväksi Kymmenen kulmaa -novelliantologian ja Tulen tahdon. Mukaan laitoin vielä pienen infolapun löytäjää varten.

Tänään käväisin sitten keskustassa kiertelemässä ja etsin kirjoilleni sopivat piilopaikat. Aivan näkösälle ei ehkä kannata jättää, muttei toisaalta liian hyvään piiloonkaan, koska silloin kukaan ei välttämättä löydä kirjaa ja se päätyykin hylätyksi. Se olisi kovin surullista se.

Löysin mielestäni kummallekin kirjalle ihan kivan piilon ja nyt toivon, että joku ne nappaa mukaansa. Luonnollisesti sometin kirjojen sijainneista pienet vihjeet siltä varalta, että joku haluaa ihan etsimällä lähteä niitä etsimään.

Tavallaan olisin halunnut jäädä lähistölle norkoilemaan ja tarkkailemaan, josko joku kirjan löytää, mutta ehkä se olisi näyttänyt turhan epäilyttävältä. Siispä piilotushommien jälkeen kipitin takaisin kotiin teekupposen ääreen.


Osallistuitko sinä päivään piilottamalla kirjan vai satuitko kenties löytämään sellaisen?

Ei kommentteja