Sateenkaarifantasiaa Desucon Frostbitessa!

Sateenkaarifantasiaan porukoilta on useampi kysellyt, olemmeko tulossa Desuconiin tai Desucon Frostbiteen taidekujalle kirjojemme kanssa. Joka kerta olemme joutuneet vastaamaan, että valitettavasti emme tulleet sinne valituiksi. Tällä kertaa voimme iloiten todeta, että Desucon Frostbiten taidekuja päätti ottaa meidät vastaan!

Kuva: https://www.happen.fi/

Sateenkaarifantasiaa löytyy Desucon Frostbiten taidekujalta su 17.2., klo 10-16


Olet luonnollisesti enemmän kuin tervetullut pöytäämme tutustumaan meihin ja kirjoihimme. Tarjolla on koko tuotantomme niin kauan kuin tavaraa riittää. Muutamissa muissa coneissa osa kirjoista on myynyt loppuun, joten suosittelemme olemaan paikalla mieluummin ajoissa kuin myöhään.

Ohessa hinnastomme, josta huomaat, etteivät kirjamme ole hinnoilla pilattu.

Toivomme, että varaat taidekujalle mukaasi käteistä, mutta tarvittaessa voit maksaa myös MobilePay-sovelluksella. Tasaraha käteisen kohdalla on aina kiva. Meillä on kuitenkin matkassa myös pieni vaihtokassa, mutta isot setelit voivat tehdä tiukkaa. Olemme kiitollisia, jos voit ottaa nämä seikat huomioon.

Pöytäämme saa tulla myös piipahtamaan ilman ostoaikeita, jos haluat moikata. Kovin pitkäksi aikaa ei kuitenkaan kannata jäädä. Me toki juttelisimme kanssasi mielellämme tovin jos toisenkin, mutta taidekuja tapaa olla ruuhkainen, joten pitkät pysähdykset häiritsevät muita kävijöitä.

Mikäli matkassasi on aiemmin hankittuja kirjojamme, laitamme niihin mielellämme signeerauksen.

Pöydästämme löytyvät tosiaan allekirjoittaneen Kristallin lapset -sarja ja Missä sydän -lyhytromaani. Kristallin lapset on eeppistä matkafantasiaa, jossa perinteiset elementit yhdistyvät romansseihin ja japanilaisista roolipeleistä saatuun inspiraatioon. Erityisiä inspiraation lähteitä ovat olleet mm. Final Fantasy X, Tales of Symphonia ja Bravely Default -pelit.

Missä sydän on puolestaan paranormaali naisten välinen romanssi. Sen alkuinspiraatio on lähtöisin japanilaisesta Ghostwriter-draamasarjasta ja Gabriel Dropout -animesta.

S. A. Keräsen tuotannosta myynnissä on sekä hänen esikoisteoksensa Symbioosi että viime vuoden uutukainen Näkyviin piilotettu. Molemmat kirjat ovat kuumia ja rohkeita paranormaaleja romansseja sateenkaariteemoja unohtamatta.

Lisäksi meillä on matkassa Feny Kuunvalon Salainen liljatarha -novellikokoelma, joka sisältää kuusi eroottista tarinaa. Osa tarinoista on fantasiaa, osa realismia, mutta niitä yhdistävät toisiaan rakastavat naiset ja kukkivat liljat. Tätä kirjaa saat vain tapahtumamyynnistä, joten se kannattaa ehdottomasti napata matkaan pöydästämme.

Olet lämpimästi tervetullut pöytäämme! Toivottavasti siis tapaamme juuri sinut sunnuntaina!


Seuraa myös somessa!

https://www.facebook.com/annakkaija/ https://www.instagram.com/afeni84/ https://twitter.com/Afeni84

Ei kommentteja