Hanki erilainen joululahja - indiekirja yllättää iloisesti

On taas se aika vuodesta, kun moni miettii kuumeisesti, mitä käärisi läheisille joululahjapaketteihin. Ehkä sinäkin olet jo ehtinyt asiaa pohdiskella. Kirjat ovat kestosuosikkeja suomalaisten joululahjoissa, mutta mitäpä jos tällä kertaa et ostaisi sitä top 10 -listalla keikkuvaa nimettä vaan jotain erilaista? Indiekirjoista löytyy vaihtoehtoja moneen makuun!



Fantasiaa

Taru ja Tarmo Väyrynen - Vuorileijonan varjo -sarja



Kotisivu: Taru ja Tarmo Väyrynen

Taru ja Tarmo Väyrynen ovat pitkän linjan kirjailijoita, joilta on ilmestynyt lukuisia teoksia. Tarkemman listan löydät kotisivuilta. Vuorileijonan varjo -sarjaa on aiemmin kustantanut Tammi, mutta Väyryset julkaisivat päivitetyt versiot kirjoista ja uusia osia sarjaan indiekirjoina. E-kirjaversiot löydät ilmaiseksi kirjailijoiden kotisivulta.


Inna Airola - Kaaren kertomus


Kotisivu: Inna Airola - indiekirjailija

Inna Airola on vuonna 2018 esikoisen julkaissut indiekirjailija. Kaaren kertomus kattaa kolme osaa, jotka ovat kaikki jo saatavilla. Voit siis kääräistä pakettiin koko sarjan kerralla ja lahjan saaja voi ahmaista ne juuri itselleen sopivaan tahtiin, sillä seuraavaa osaa ei tarvitse jäädä odottelemaan. Tutustu kirjoihin ja lukunäytteisiin tarkemmin kirjailijan kotisivulta.

Skessa Kaukamaa - Qyamian kirjat -sarja



Kotisivu: Skessakaukamaa.fi

Skessa Kaukamaa julkaisi esikoisteoksensa Zequera - Kätketty vuonna 2019. Kaukamaa on luonut kiehtovan fantasiamaailman, jossa elää niin ihmisiä, haltioita, örkkejä kuin lohikäärmeitäkin. Inspiraatiota hän on saanut mm. Warcraft -peleistä. Lue lisää kirjailijan kotisivuilta, jossa on myös linkki lukunäytteeseen.


Anna Kaija - Kristallin lapset -sarja ja Missä sydän


Kotisivut: Keijumetsästä - Indiekirjailija Anna Kaija

Allekirjoittaneen indiekirjailijan esikoisteos, Maan mahti, ilmestyi vuonna 2017 ja aloitti Kristallin lapset -fantasiasarjan. Sarjan päätösosa ilmestyy vuonna 2020, joten nyt on loistava hetki hankkia innokkaalle lukijalle kolme ensimmäistä osaa. Sarjaa ovat inspiroineet japanilaiset roolipelit.

Olen julkaissut myös Missä sydän -lyhytromaanin, joka on ihmisen ja serafin välinen paranormaaliromanssi. Missä sydän sijoittui toiseksi vuoden 2019 Möllärimestarikilpailun romaanisarjassa. Fantasian ohella kirjoissani näkevät sateenkaariteemat.

Kirjojani pääset hypistelemään ennen lauantaina 14.12. Jouluisella taidekujalla, joka järjestetään Helsingin Suvilahden Tiivistämölle. Tervetuloa!

Tästä ostoksille, mikäli et Jouluiselle taidekujalle pääse.

S. A. Keränen - Symbioosi ja Näkyviin piilotettu



Kotisivut: Indiekirjailija S. A. Keränen

Indiekirjailija S. A. Keräsen esikoisteos, Symbioosi, ilmestyi vuonna 2017 ja toinen kirja, Näkyviin piilotettu 2018. Molemmissa kirjoissa tärkeää roolia näyttelevät sateenkaariteemat ja myyttiset olennot. Kirjat sopivat parhaiten aikuiseen makuun ja erityisesti lukijoille, jotka haluavat uppoutua miesten välisiin romansseihin. Kurkista lisätietoa kirjailijan Facebook-sivulta.


Scifiä

Janne Kellari - Muuri-sarja ja Sääty



Kotisivu: Jannekellari.com

Janne Kellari on julkaissut esikoisteoksensa vuonna 2017. Hän kirjoittaa scifiä ja fantasiaa realistisella otteella. Hänen kirjoissaan teknologia ja yliluonnolliset elementit ovat läsnä mutta keskiössä ovat silti henkilöhahmot. Kirjailija avaa ajatuksiaan omista teoksistaan kotisivuillaan, mistä löydät myös linkkejä lukunäytteisiin.

Raita Jauhiainen - Allianssi.125-sarja



Kotisivu: Alliance.125


Raita Jauhiainen on ollut indiekirjailija jo kymmenisen vuotta. Hänen kirjoittamastaan Allianssi.125-sarjasta on ilmestynyt neljä osaa ja viides on tulossa vuonna 2020. Kirjoissa eletään aikaa, jona elinolosuhteet maassa eivät ole enää ennallaan mutta ihmiskunta on saavuttanut rauhan. Silti ei voi sanoa, että maailmassa vallitsisi täysi yhtenäisyys. Lisätietoa saat esimerkiksi kirjailijan Facebook-sivulta. Jauhiaisen kirjat ovat tarjolla myös englanniksi, joten ne sopivat lahjaksi myös suomea puhumattomille ystäville.


Historiallista

E. E. Leivo - Kadonneen valtakunnan aikakirjat -sarja



Kotisivu: Kadonnut valtakunta

E. E. Leivon esikoinen, Soturiprinsessa, ilmestyi vuonna 2017 ja vie lukijan seikkailulle 800-luvun Hämeeseen ja Karjalaan. Soturiprinsessa ja sen jatko-osa, Idän turkiskauppias, voittivat vuoden 2019 Möllärimestarikilpailun romaanisarjassa kunniamaininnan. Tutustu teoksiin tarkemmin kirjailijan kotisivuilla, joilta löytyy myös linkki lukunäytteisiin.


___

Indiekirjat ovat mielenkiintoinen ja antoisa mutta myös erilainen joululahjavalinta. Näitä teoksia ei jokainen kuori joululahjapaketistaan, vaikka ne eivät häviä perinteisesti kustannetuille kirjoille. Tee tänä jouluna hieman poikkeuksellinen valinta ja ilahduta läheistä indiekirjalla. Samalla myös lahjoitat indiekirjailijalle lämpöisen joulumielen.

Seuraa myös somessa!

https://www.facebook.com/annakkaija/ https://www.instagram.com/afeni84/ https://twitter.com/Afeni84

Ei kommentteja