Tule tapaamaan kirjailijaa Jouluiselle taidekujalle tai Kibeconiin!

Kiinnostaisivatko kirjani mutta verkkokaupasta tilaaminen ei innosta? Olisiko kiva päästä kurkistamaan kansien väliin? Lähiaikoina sinulla on siihen jopa kaksi tilaisuutta, jotka kannattaa hyödyntää, varsinkin jos satut asumaan pääkaupunkiseudulla.


Jouluinen taidekuja 2019


Popcultin järjestämä Jouluinen taidekuja järjestetään lauantaina 14.12.2019 Helsingin Kalasatamassa Tiivistämöllä. Kauppakeskus Redin yhteydessä sijaitsevalta metroasemalta on paikan päälle vain lyhyt kävelymatka.

Katso kartta.

Olen tapahtumassa paikan päällä koko päivän kirjojeni kanssa. Tule siis piipahtamaan, niin pääset hypistelemään kirjoja ja tutustumaan niihin tarkemmin.

Voit myös halutessasi ottaa aiemmin hankitun kirjan mukaan, niin saat siihen signeerauksen.

Tapahtumatiedotuksen saat parhaiten Facebookista, mutta pyrin myös itse jakamaan tietoa omalla FB-sivullani, Instagramissa ja Twitterissä. Suosittelen siis lämpimästi, että otat jonkin someistani seurantaan.


Kibecon 2020


Kibecon on ilmainen tapahtuma, joka järjestetään 4.-5.1.2020 Espoossa Sellon kirjastossa.

Katso kartta.

Tapahtumassa on monipuolista ohjelmaa anime-, manga- ja peliharrastajille. Koska sisäänpääsy ei maksa mitään, sinne on helppo tulla myös tutustumaan, vaikkei juuri tapahtuman aihepiiriä harrastaisi.

Ja vähintään kannattaa tulla vilkaisemaan taidekuja, jolta löytyy varmasti kaikkea sellaista, mitä tavallisissa kaupoissa ei ole tarjolla.

Minä olen paikalla sunnuntaina 5.1.2020. Kirjojeni lisäksi pöydässäni on tarjolla myös poikkeuksellisesti fanzineja. Ne ovat vain tapahtumamyynnissä oleva tuote, jota ei siis ennen eikä jälkeen tapahtuman saa edes verkkokirjakaupoista. Kannattaa siis tulla paikan päälle kurkistamaan. Nähdäänkö jommassakummassa tapahtumassa?


Seuraa myös somessa!

https://www.facebook.com/annakkaija/ https://www.instagram.com/afeni84/ https://twitter.com/Afeni84

Ei kommentteja