Maaliskuussa luettua

Maaliskuussa en ehtinyt lukea niin paljon kuin olisin toivonut, koska muut asiat pitivät kiireisenä. Muutama kirja tuli silti lukaistua ja niistä kerron lyhyesti tässä listauksessa.1. Anders Vacklin ja Aki Parhamaa - Beta (Sensored Reality #1)


Sain kirjan arvosteltavaksi Level up! -blogiin ja tokihan tällaiseen tilaisuuteen piti tarttua. Tarkemmat ajatukseni voitkin käydä lukemassa kattavasta blogipostauksesta, jonka julkaisin 21.3.2018.

2. Milk Morinaga - Hina & Hana After School 1


Morinagan yuri-mangaa on aina ilo lukea. Tämäkin tarina on oikein söpöisä ja sitä siivittää kaunis piirrosjälki. Kirjan miljöönä toimiva söpöjen asioiden puoti on virkistävä monien kouluun sijoittuvien juttujen jälkeen. Toki tässäkin nähdään myös koulua, mutta puoti tuo kivan lisän.

3. Milk Morinaga - Hina & Hana After School 2


Myös saman sarjan toinen pokkari tuli ahmaistua maaliskuun aikana. Tunnelma tiivistyi ja draaman aineksia on ilmassa mutta moni asia jäi vielä auki pokkarin lopussa. En siis malta odottaa, että saan seuraavan kirjan käsiini ja pääsen lukemaan tarinan loputkin käänteet.

4. Johanna Valkama - Linnavuoren Tuuli (Metsän ja meren suku #2)


Kirja on jatkoa Itämeren Aurille, jonka olen lukenut vuosi, pari sitten. Kyseessä on kuitenkin niin itsenäinen jatko-osa, että halutessaan voi hypätä tarinaan mukaan tästäkin kirjasta. Suosittelen silti lukemaan ensimmäisenkin osan, koska se on hyvä. Samalla tavalla myös Tuulin tarina tempaisi mukaansa ja piti otteessaan viimeiselle sivulle saakka. Tosin on myönnettävä, että Aurin ja Haakonin rakkaustarina ensimmäisessä kirjassa kolahti minuun kovempaan kuin Tuulin ja Tommon tässä. Jälkimmäinen jäi jostain syystä hitusen vaisuksi. Se ei kuitenkaan kirjaa pilannut, sillä tarinan muut elementit pitivät hyvin mielenkiintoa yllä.

5. Tuomo Laine - Tremennen naiset


Vuoden toinen indiekirja, jonka esittelin tarkemmin omassa postauksessaan. En ollut kirjan kohdeyleisöä enkä valitettavasti osaa sanoa, kuka sellaista olisi. Silti koin teoksen jossain määrin mielenkiintoisena.Seuraa myös somessa!

https://www.facebook.com/annakkaija/ https://www.instagram.com/afeni84/ https://twitter.com/Afeni84

Ei kommentteja