Indiekirjojen pop up -kauppa Ars Auttoisessa Padasjoella 2.-4.8.2019

Elokuussa tapahtuu jänniä. Heti kuun ensimmäiseksi viikonlopuksi avautuu nimittäin Suomen ensimmäinen pop up -kirjakauppa, jossa myydään ainoastaan indiekirjoja eli tuttavallisemmin omakustanteita. Tuotteisiin on valittu laadukkaita teoksia, joista osa on myös napannut palkintoja.

Kirjakauppaa pitää Puustellin tarinat, joka on vuonna 2017 perustettu kirjallisuusseura. Seura toimii Auttoisilla, Padasjoella, mistä syystä Taidekeskus Ars Auttoinen on täydellinen valinta pop up -kaupalle.

Erinomaistahan tässä on se, että asiakkailla on kerrankin tilaisuus hypistellä ja selailla kirjoja ennen ostopäätöksen tekemistä. Tämä on indiekirjojen kohdalla mahdollista vain harvoin, sillä yleensä ne eivät pääse kirjakauppojen hyllyille.

Omat kirjani ovat olleet esillä Traconin, Finnconin ja Desucon Frostbiten taidekujilla, joten osa lukijoista on saanut tilaisuuden kurkistaa kansien väliin ennen ostamista.

Tiedän kuitenkin, että kirjojen selailu voi olla hitusen kuumottavaa, kun kirjailija itse istuu pöydän takana, joten kirjakaupassa teoksien tutkailu voi tuntua mukavammalta. Totuus myös on, etteivät conien taidekujat tavoita kaikkia potentiaalisia asiakkaita, joten kirjakauppa paikkaa aukkoa loistavasti.

Sitä paitsi asiakkaan kannalta on loistavaa, että tarjolla on kirjoja laidasta laitaan. Teoksia löytyy aikuiseen makuun mutta myös lapsille, genrekirjallisuutta unohtamatta. Vajaan parin viikon päästä kannattaa siis tehdä kesäinen viikonloppureissu Auttoisille.


Kirjakauppa on auki 2.-4.8.2019 klo 11-17.
Seuraa myös somessa!

https://www.facebook.com/annakkaija/ https://www.instagram.com/afeni84/ https://twitter.com/Afeni84

Ei kommentteja