Vihdoin myös Elisa Kirjassa

Muutama kuukausi tässä vierähti, mutta nyt vihdoin Maan mahti on saatavilla myös Elisa Kirjan valikoimista. Hintakaan ei kirpaise yhtä kovaa kuin pakkanen tällä hetkellä.
Ostoksille pääset kätevästi TÄSTÄ. :)

2 kommenttia

 1. - Oi, kun kuulostaa kivalta tuo kirja kuulostaa ja näyttää kivalta! Voi ku omaakin tekstiä saisi joskus julkaistua :). Siehän oot julkassu ihan törkeenä, mitä mie tuolta kattelin. Mikä on ollu sellain isoin ja merkittävin julkasu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tutkailla noita erilaisia julkaisupalveluita, osassa voi e-kirjan tehdä ilmaiseksi. Työtähän se vaatii, mutta jos tekstiä itsesssään on valmiina, ei sen muokkaaminen e-kirjaksi ole enää mahdoton urakka. :) Itse käytin Books on Demandia, mutta käsittääkseni noita on muitakin palveluita.

   Onhan tuolla jokunen julkaisu. Muita pääsee lukemaan ihan ilmaiseksi, romaani on ainoa maksullinen (siitäkin saa useimmasta kaupasta ilmaisen näytteen kuitenkin). Noiden lisäksi oon julkaissut aika paljon fanifiktiota, mitä ei tuossa tämän blogin listauksessa ole.

   Kyllähän se isoin ja merkittävin on varmastikin ollut tuo Maan mahti tähän mennessä. Se oli kuitenkin melkoisen iso urakka ja ensimmäinen pitkä originaalitarina, jonka sain tuohon pisteeseen. Sen lisäksi voisi mainita Fran x Balthier -saagan, joka on fanifiktiota Final Fantasy XII:sta (ficit löytyy täältä: http://afeni84.blogspot.fi/p/fanifiktio.html). Kirjoittelin sitä tosi monta vuotta ja pituuttakin sillä on varmaan kaikkine osineen lähemmäs 1000 sivua. :D

   Poista