72 päivää Narutoa

Löysin Naruto-animen (ja hieman myöhemmin mangan) vuonna 2004. Lyhyessä hetkessä minusta kehittyi kova fani ja kirjoittelin yhdessä kaverin kanssa muun muassa noin 6000 Word-sivua pitkän ficin kyseisestä sarjasta. Tuon yhteisprojektin jälkeen olen kirjoittanut useita lyhyitä tarinoita sekä kolme romaanimittaista fan fiction -tarinaa sarjan pohjalta.

Jossain vaiheessa fanitus kuitenkin hiipui, sarjan katsominen ja mangan lukeminen jäi. Silti sisäinen metsästäjä-keräilijäni ei antanut periksi vaan aloitettu pokkarikokoelma piti ehdottomasti kasata täydelliseksi.

Nyt sitten koitti se päivä, kun minulla on hyppysissäni kaikki 72 Naruto-pokkaria. Päätin, että kun tämä tapahtuu, aloitan urakan ja luen koko sarjan alusta loppuun. Katson, löydänkö vielä hautautuneen Itachi-fanityttöni ja saanko tarinasta jotain irti sen loppumetreille saakka. Anime on niin tolkuttoman pitkä, etten sitä viitsi edes yrittää, mutta 72 sarjakuvapokkaria pitäisi mennä kevyesti.

Katsotaan, miten minun käy. Pidän blogissa lukupäiväkirjaa, jonka julkaisen joko muutamassa osassa tai sitten kerralla kokonaan. Pikapäivityksiä voi seurata Instagramin puolella, ja saatan Twitterissäkin jotain huhuilla, hashtagilla #72päivääNarutoa.


Ei kommentteja