Finnconissa tavataan 14.7.!

Science fiction- ja fantasiatapahtuma Finncon järjestetään Turun yliopiston tiloissa reilun viikon päästä eli 14.-15.7.2018. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy, joten sinne kannattaa todellakin suunnata, mikäli spefi-kirjallisuus kiinnostaa. Olen menossa sinne itsekin lauantaiksi ja minut tavoittaa Sateenkaarifantasiaan pöydän takaa yhdessä kirjailija S. A. Keräsen kanssa.


Finncon on Sateenkaarifantasiaalle toinen tapahtuma, josta olemme saaneet taidekujapöydän. Edellisen kerran taidekujailimme viime vuoden Traconissa, mistä kerroin kokemuksia erillisessä blogipostauksessa. Vaikka kujailussa oli omat väsyttävät piirteensä, Traconista jäi hyvä maku suuhun. Niinpä emme epäröineet lähteä Finnconiin myös. Tosin tällä kertaa vain yhdeksi päiväksi, koska erinäisten henkilökohtaisten syiden takia emme pysty koko viikonloppua tällä kertaa kujailulle omistamaan.

Finnconissa on paljon ohjelmaa, joka varmasti kiinnostaa spefin ystävää. Kannattaakin vilkaista tapahtuman ohjelmatarjonta jo ennakkoon. Ohjelmien välissä kannattaa sitten kierrellä ostoksilla ja meidän pöytämme löydät Natura-rakennuksen 2. kerroksesta.

KirjammeAnna Kaija

Missä sydän

Kristallin lapset -sarja:

Maan mahti
Tulen tahto
Veden vaisto

S. A. Keränen

Symbioosi
Näkyviin piilotettu

Varaathan ostoksille mukaan käteistä. Julkaisemme hinnaston vielä ennen tapahtumaa, joten sopivan summan mukaan nappaaminen on entistä helpompaa.

Pöydässämme ei luonnollisesti ole ostopakkoa, joten olet tervetullut myös moikkaamaan. Mikäli olet ostanut jonkin kirjoistamme aikaisemmin, voit ottaa sen mukaan signeerausta varten. Luonnollisesti omistuskirjoitus on mahdollista saada paikan päältä ostettuihin kirjoihinkin.


Nähdään Finnconissa!Seuraa myös somessa!

https://www.facebook.com/annakkaija/ https://www.instagram.com/afeni84/ https://twitter.com/Afeni84

Ei kommentteja