Goodreads-profiili

Goodreads on lukuharrastajien some, mutta minulta kesti aika kauan päästä siihen sisään. Toisaalta olen hitaasti lämpiävää sorttia muutenkin, joten eipä tuo varsinainen ihme. Lisäksi someprofiileita on nykyisin joka lähtöön, joten harkintaakin tarvitaan.

https://www.goodreads.com/author/show/15096493.Anna_Kaija


Joka tapauksessa Goodreads on oikein kiva ja hyvä juttu nyt, kun siihen vihdoin hieman tarkemmin perehdyin. Profiilin tein jo reilu vuosi sitten, mutta sivulla käyminen jäi kaiken muun hässäkän alle. Hiljattain päätin kuitenkin ryhdistäytyä ja syötin itselleni luetuiksi kirjoiksi kaikki ne kirjat, joista olen blogissakin kirjoittanut sekä pari muuta. Pitäisi vielä jaksaa kollata kirjahylly läpi ja siirtää sieltäkin kaikki luetut Goodreadsiin, mutta se urakka saa kuitenkin hetken odottaa. Tuskin koskaan saan sinne listattua kaikkea lukemaani, koska historiaa on takana paljon.

Nyt joka tapauksessa löydyn Goodreadsista ja jopa kirjailijana. Minut saa ottaa seurantaan ja kaveripyynnönkin laittaminen on ihan sallittua. Opettelen vielä sivun käyttöä, mutta enköhän minä sen lähiaikoina haltuun saa.

Erityisen paljon arvostan, jos viitsit käydä laittamassa tähtiä kirjoilleni, jotka olet lukenut. Muutama arvio on jo tullut, mutta lisää ei luonnollisesti olisi pahitteeksi. Kiitos jo etukäteen!

2 kommenttia

 1. Olen samaa mieltä, että kaikialle ei kannata venyttäytyä, ellei koe kyseistä somealustaa luonnolliseksi viestintäkanavaksi. Profiili näyttää hyvältä! :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, joka paikkaan ei vain pysty repeämään. :D

   Kiva, jos profiili näyttää hyvältä. Täytyy yrittää täydennellä sitä tässä hiljalleen ja alkaa ihmetellä blogijuttuakin siellä.

   Poista