Nähdään Traconin taidekujalla!

Kirjoittelinkin jo aiemmin syksyn suunnitelmistani, joihin Tracon kuuluu oleellisena osana. Coniin orientoituminen alkoi jo kesällä, kun sihtailin innokkaana ohjelmatarjontaa. Olin jo käytännössä listannut miltei kaikki ohjelmat, jotka halusin nähdä. Sitten minulle selvisi, että tänä vuonna ei istutakaan ohjelmissa yhtä aktiivisesti kuin aiemmin. Minulla ei nimittäin ole siihen aikaa.

Kuva: Happen.fi

Taidekuja kutsuu


Minä ja S. A. Keränen yritimme hakea jo kesän Desuconin taidekujalle kirjoinemme päivinemme, mutta valitettavasti emme sinne päässeet. Näin kävi myös Traconin osalta, kun toukokuussa hakemuksen laitoimme.

Heinäkuun lopussa tuli kuitenkin huikea ylläri. Joku oli peruuttanut osallistumisensa taidekujalle ja me olimme niin korkealla varasijalla, että saimme pikaisen kutsun liittyä kujalaisten joukkoon. Minä tietysti nihkeilin, koska olin jo tehnyt ohjelmasuunnitelmani ja lämpenen hitaasti muutoksille, mutta ihan oikeasti tämä on mahtava juttu!

Myönnettävä on, että homma vähän jännittää. Sen sijaan, että istuisin passiivisena luentosalissa, törötänkin pöydän takana ison osan conista ja yritän olla sosiaalinen. Veikkaan, että illalla väsyttää vielä ihan eri tavalla verrattuna aiempiin conikokemuksiin.

Valmistelut käynnissä
Meillä ei kummallakaan ollut omia kirjoja varastossa valmiina, joten niitä täytyi tietenkin tilata. Pelkät kirjat eivät riitä, joten tilasimme myös julisteen ja omat käyntikortit kummallekin. Pöytäliina pitää silittää ja saada jotenkin sileänä Tampereelle asti. Vaihtokassaakin täytyy pikku hiljaa ryhtyä keräämään.

Kaikki tämä on minulle uutta. Pelkään unohtaneeni jotain oleellista... tai unohtavani ottaa oleelliset jutut mukaan, kun perjantaina 8.9. pakkaudumme autoon M:n kanssa ja suuntaamme Tampereelle.

Samalla tietenkin olen innoissani. Tilaisuus on mahtava. Koen kirjoittavani nimen omaan anime- ja roolipelifaneille, mikä on muutenkin se viiteryhmä, johon katson kuuluvani. Traconissa on tuhansia kävijöitä, jotka edustavat kohderyhmääni. Ehkä jokunen siitä porukasta eksyy taidekujalle ja ehkä jokin ripaus on kiinnostunut kirjoista. Ainakin toivon niin.

Tarjolla olevat kirjat


Meillä on käytännössä koko tähän astinen tuotantomme mukana. En muista nähneeni koskaan Traconin taidekujalla kirjoja, joten siinä mielessä valloitamme uutta aluetta. Onkin hienoa tuoda kujatarjontaan jotain erilaista ja kokeilla uutta juttua. En sano, että vanhassa tarjonnassa olisi jotain vikaa, mutta minusta asioita kannattaa testata ja tuotevalikoimaa laajentaa. Nyt voin olla itse osa tätä kokeilua. Kiitos siis Traconille mahdollisuuden antamisesta!

Seuraavat teokset löytyvät valikoimastamme

Anna Kaija - Maan mahti (Kristallin lapset #1) ja Tulen tahto (Kristallin lapset #2)
Anna Kaija - Missä sydän
S. A. Keränen - Symbioosi

Minun kirjoihini voit tutustua ennakkoon kotisivuillani, mistä myös löydät pienen tekstinäytteen jokaisesta. S. A. Keräsen Symbioosista voit käväistä lukemassa vaikkapa tämän kirjoittamani arvostelun tai kurkistaa hänen Facebook-sivujaan.

Mistä meidät löytää?


Taidekuja sijaitsee Tampere-talon 3. kerroksessa. Meidän pöytämme on numero 42. Sinne siis vain rohkeasti! Tykätään tosi paljon ihan siitäkin, että meitä tullaan moikkaamaan. Mitään ostopakkoa ei ole, joten tule huoletta juttusille.

Mikäli olet hankkinut jonkin kirjoistamme jo aiemmin, voit myös ottaa sen mukaan ja tulla pyytämään signeerauksen. Luonnollisesti signeeraamme myös paikan päältä hankittuja kirjoja.

Kuva: Tracon.fi

Tunnistat pöytämme myös helposti Sateenkaarifantasiaa-julisteesta.


Tervetuloa!

PS. Kirjojemme kansikuvista ovat vastanneet Eveliina Kronqvist (Kristallin lapset -sarja), Elli Hytti (Missä sydän) ja Hanna Rauma (Symbioosi). Sateenkaarifantasiaan yksisarviset on hankittu Happen.fistä.

2 kommenttia

 1. Hienoa että pääsitte mukaan vielä loppumetreillä! Minustakin on kiva, että coneissa on monipuolista tarjontaa ja erotutte varmasti eduksenne taidekujalla. Enkä voi kuin kehua sitä, miten organisoituneelta toimintanne näyttää.

  Toivottavasti teillä kivaa ja löydätte paljon uusia (tai vanhoja) lukijoita. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onhan tämä hienoa ja jännittävää. :D Yritetään hoitaa homma mahdollisimman organisoidusti, mutta kieltämättä alkuun pukkasi stressiä, kun rupesi miettimään, mitä kaikkea pitää tehdä puolta lyhyemmässä ajassa kuin normaalisti. Toivotaan, ettei olla unohdettu mitään oleellista.

   Poista