Lukupäiväkirja 27/2017: Claimed by Their Alpha


Skye Jones - Claimed by Their Alpha


Törmäsin Skye Jonesin Claimed by Their Alpha -lyhytromaaniin Instafreebien kautta ja latailin sen lukulaitteelleni. Kolmelukuinen tarina toimii spin offina Claimed by Love -kirjalle, jota en ole lukenut. Tarinan päähenkilöt ovat muodonmuuttajia, jotka elävät kolmikkosuhteessa ja lyhytromaani keskittyy yhden päivän eroottissävytteisiin tapahtumiin ilman suurempaa juonta.

Heti kirjan alussa oli liuta varoituksia, jollaiset ovat minulle tuttuja fan fictionin puolelta. Havainto sai vähän kohottelemaan kulmakarvoja, koska en ole tottunut kirjojen puolella näkemään tällaisia "otathan huomioon, että tässä teoksessa on sitten miesten välistä seksiä" -varoitteluihin. Toisaalta eivätpä nuo nyt haitanneet, ainakin niiden perusteella tiesin varmasti, mihin olin mennyt nenäni työntämään.

Instrafreebiestä tähän asti lataamani kirjat eivät ole kovin suurta vaikutusta tehneet, mutta Claimed by Their Alpha oli yllättävän viihdyttävää ja hyvää luettavaa. Lyhyydestä huolimatta hahmojen välisiin suhteisiin ja heidän persooniinsa pääsi hyvin kiinni. Kolmen hengen suhdetta oli myös kuvattu luontevasti, mutta tässä kohtaa painotus oli pitkälti eroottisessa puolessa. Kenties kirjassa sitten panostetaan myös muihin osa-alueisiin. 

Tämä lyhytromaani oli siis juonettomuudestaan huolimatta positiivinen yllätys. Voipi olla, että jossain vaiheessa lukaisen myös Claimed by Loven, koska oikeastaan haluaisin tietää hahmoista vielä hieman enemmän.

Ei kommentteja