Tarinan visualisointikuukausi: viikko 2

Törmäsin Twitterissä kiertävään StoryVisuals Month -haasteeseen, jonka ideana on kuukauden aikana postata joka päivä kuva, joka kertoo jotain tekeillä olevasta tarinasta. Päätin kuitenkin tehdä haasteen hieman eri tavalla ja tunkaista sen blogiin viikottain.

Koska tällä hetkellä kirjoitan Veden vaistoa, päätin tehdä tämän sen tarinan pohjalta. Ehkä se auttaa myös ruoskimaan itseäni kirjoitushommissa eteenpäin.


Tällä viikolla käsitellään päähenkilöä. Koin tämän itse asiassa hieman hankalana, koska periaatteessa minulla on neljä päähenkilöä (tai kahdeksan, jos oikein laajasti tulkitsee). Päätin kuitenkin poimia heistä vain yhden ja valitsin Sennan, koska hän oli ensimmäinen hahmo, jonka tarinaan loin.


8. Kuka näyttelisi päähenkilöä elokuvassa?Kuva upotettu Pinterestistä

Tunnen hävyttömän huonosti nykypäivän näyttelijöitä, koska en varsinaisesti seuraa, kuka näyttelee ketäkin ja valitsen katsottavat elokuvat ja tv-sarjat enemmän sisällön kuin näyttelijöiden perusteella.

Bonnie Wrightista tykkäilen, vaikka hän on Sennaksi hitusen liian vanha, mutta ei anneta sen nyt häiritä.


9. Päähenkilösi tyyli tai esteettiset mieltymyksetKuva upotettu Pinterestistä

Edelleen hankalaa löytää sopivia kuvia. Tuokaan ei oikein vastaa omia mielikuviani, mutta on edes vähän jotain sinnepäin...


10. Päähenkilösi taidot, vahvuudet tai harrastukset


Kuva Pixabaysta
Senna on päällisin puolin ihan tavallinen tyttö, mutta toisinaan hän näkee asioita, joita muut eivät näe. Maan mahdin ja Tulen tahdon lukeneet tietävät tarkemmin, miten tämä kyky toimii.

11. Päähenkilösi viat ja heikkoudet


Kuva Pixabaysta
Tätä kuvaa en oikeastaan halua nyt edes selittää tarkemmin. Joudut odottamaan kirjaa.

12. Tärkeä suhde päähenkilösi elämässä


Kuva: Eveliina Kronqvist

Sennan tärkeisiin suhteisiin lukeutuu ehdottomasti hänen paras ystävänsä Momi, joka on kasvanut hänen rinnallaan Maakristallin temppelissä. Momi on myös yksi tarinan päähenkilöistä.


13. Päähenkilösi menneisyys tai tausta


Kuva Pixabaysta
Senna on kotoisin pienestä Nahahan kylästä itäisestä Minolasta. Sieltä hänet noudettiin 15-kesäisenä Maakristallin temppeliin. Nyt hän kuitenkin joutunut jättämään sekä kotikylänsä että temppelin taakseen seuratakseen ystäväänsä Momia matkalla toisiin temppeleihin.

14. Jotakin, mikä tekee päähenkilösi onnelliseksiKuva upotettu Pinterestistä

Haltianeito Nera

__

Tämän viikon kuvat olivatkin todella hankalia koota. Niistä oli myös haasteellisempaa puhua kuin edellisistä, koska en halua spoilata tarinaa liikaa.

Ensi viikolla en taida päästä sen helpommalla, koska vuorossa on tarinan antagonisti.

4 kommenttia

 1. Tämä visualisointikuukausi kuulostaa todella mielenkiintoiselta idealta! :) Mutta uskon, että kuvien kerääminen on haastavaa, varsinkin kun niitä ei voi ihan mistä vain ottaa. Ehkä kokeilen itsekin jollakin versiolla jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, haastetta helpottaisi, jos voisi vain napata netistä minkä tahansa sopivan kuvan. Tai tietysti jos osaisi piirtää ja/tai valokuvata, niin sitten voisi niitä taitoja hyödyntää tähän.

   Kokeile ihmeessä. Näitä on kiva seurata muilta. :)

   Poista
 2. Tämäpä hauska idea! Kumpa haaste lähtisi kiertämään blogeissa, olisi nimittäin hauska nähdä tarinoita kuvallistettuina. Voisi ihan itsekin harkita vastaavaa. Pidän näissä juuri kuvien löytämisen haasteesta ja olisi jännä nähdä miten pitkälle pääsee pelkästään itseotetuilla kuvilla.

  Tämän viikon kuvasi vastaavat hyvin mielikuviani sarjasta, mutta odotan kyllä innolla ensi viikon kuvapostaustasi. Ehkä sieltä tulee jotain täysin yllättävää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon myös, että joku muukin tähän tarttuisi. Twitter on tällaisten seuraamiseen siinä mielessä huono, että yksittäiset twiitit hukkuvat massaan helposti. Osittain siitäkin syystä halusin toteuttaa tämän blogissa.

   Itse odotan tämän viikon postausta vähän kauhulla. Pitäisi varmaan kohta alkaa penkoa sopivia kuvia. :D

   Poista